Islam äter sig in

Bara de senaste dagarna har vi läst och hört rapporter från muslimtäta förorter som berättar hur islamismen äter sig in allt djupare i samhällskroppen. Kvinnor får inte längre klä sig som de vill, kvinnor får inte närvara i det offentliga, homosexuella trakasseras etc. etc.

Jag tror den här mannen från Husby säger det som allt fler av oss känner.

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2015/06/recording-jun-23-2015-10-28-25-am.mp3?_=1

RFSL, andra homosexuella rörelser, kvinnorörelser, feminister, kyrkan m.fl. har i flera år angripit Sverigedemokraterna och kallat dem för ett stort hot mot både kvinnor och homosexuella. Jag tror att de nu börjar inse att de vänt reaktionerna åt fel håll. ”Islam är det största hotet mot Europa sedan 2:a världskriget”. Ni minns vem som uttryckte sig så i en intervju med Aftonbladet? Han fick rätt, men har ännu inte fått något erkännande.

Lyssna mer på vad mannen i ljudklippet ovan har att säga.

Johan Westerholm på socialdemokratiska Ledarsidorna tar också upp ämnet, den naiva synen på islam och hur hans eget parti har besvärande kopplingar till islamismen.

Minns ni SCB:s senaste rapport med den häpnadsväckande nyheten om att allt fler vänsterpartister ser negativt på svensk invandringspolitik? Frågan är varför? Är det miljonvinsterna som Bert Karlsson och andra asylbaroner gör med hjälp av skattebetalarnas pengar? Är det fakta om att arbetarklassen är de stora förlorarna? Är det fakta om att olika invandrargrupper står för en stor del av rasismen i samhället? Är det muslimska mäns kvinnosyn, eller är det de historier som kvinnor och homosexuella nu berättar från förorterna och som säger att religionen islam börjar visa sig från sin allra mörkaste sida också i Sverige?

23 thoughts on “Islam äter sig in

  1. Det är inte konstigt om V sympatisörer börjar att vakna och inse att vi inte både kan äta kakan och ha den kvar dvs ha hög invandring när det är hög arbetslöshet och ändå inbilla oss att det offentliga trygghetssystemet kommer att bestå. Jag själv har hört till den gruppen i många år. Min drömregering en V SD regering där SD får ta hand om familje och migrationspolitiken och V övriga frågor

  2. Kvinnor, Stefan K är bekymrad över deras välmående, men när kommentatorerna pratar om sopsäckar då är han tyst. De är ”tvingade” att klä sig så , men sopsäckar det accepteras utan en enda kommentar. Jag tvingas att ta till ett så starkt ord som , hyckleri.

  3. Stefan K verkar tro att utlänningar skulle vara mindre fördomsfulla än svenskar, varför då ? Fördomar finns över hela världen,möjligtvis kanske lite färre i vårt land.

    • Varför åker du då inte hem till Zoomalien Bilan ? Skulle ju vara en lättnad för båda sidor,men framför allt för oss !

      • Q mitt hem är här , mitt hemland är Sverige har alltid varit och kommer alltid att förbli.
        Ledsen om jag besvärar dig, men som sagt bloggen är öppen för alla och då tar jag den möjligheten.
        Blogginnehavaren kan om han vill göra den privat med endast godkända besökare.

  4. Mycket bra skrivet Stefan K.

    De flesta vänsterpartister är ateister men för religionsfrihet.

    Däremot finns det naturligtvis gränser för vad man kan utöva inom religionsfriheten även för vänsterpartister. Det är bara synd att inte fler vänsterpartister tar avstånd från det som idag sker inom vissa religiösa samfund. Skaran är skrämmande låg , trots att det är den vägen V-folket måste ta.

    I dagsläget är det ren ynkedom av vänsterpartiet, att inte ta avstånd från det, som bl.a. sker inom de islamska samfunden i Sverige. Att hyckla med sina politiska åsikter, är aldrig en bra grund för att inge förtroende och respekt hos väljarna eller för att inge respekt för sin politiska hållning.

    Felet är väl att det finns för mycket av ”naiva teoretiker” och för få av arbetare från verkligheten, i det styrande skiktet av ledande vänsterpartister.

    Vänsterpartiet behöver komma ut från ”den kuvade och religiösa garderoben” snart. Den som tillåter att saker sker i Sverige, som går på tvärs, emot V:s grundläggande principer.

  5. Islam är en IDEOLOGI armerad med litet religion och det är en livsfarlig cocktail som Bertil Malmberg säger på YOUTUBE….(Osäker på efternamnet.)
    Vill man veta något om islam bör man ta del av ANN BARNHARDT på YOUTUBE….”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
    Jag tycker bara att en IDEOLOGI som säger att de som inte tror på Allah och Muhammed skall dödas; att de som konverterar från islam ska dödas; att de som ifrågasätter islam ska dödas osv….-HÄR BORDE DET BLINKA VARNINGSLAMPOR OCH RINGA I VARNINGSKLOCKORNA….
    Detta är värre skit än nazismen, en helt horribel våldsideologi som bara bidrar och bidragit med jävelskap.
    Homosexuella har rätt att leva sina liv ifred precis som alla andra människor, det är en privatsak. Vår kultur är överlägsen den i Saudi Arabia som vilar på koranen och sharialagarna, – Sveriges och Europas kultur vilar på kristendomen, judedomen och HUMANSISMEN….
    Det är viktigt att vi sätter ner fötterna fort och hårt mot islam som Bertil Malmberg säger på YOUTUBE…

  6. Det är frapperande att inte fler reagerar, ”han med mustaschen” den lille patetiske det fanns en del som försökte att avsluta eländet men tyvärr så misslyckades de.
    Vad händer nu …………………….inte ett dugg, inte ens några försök och i grunden är det samma skit som råder !

  7. Vansinnesdådet i Österrike för 3 dagar sedan uppmärksammades naturligtvis inte i svensk MSM.
    Gärningsmannen är invandrad muslim från Bosnien. Österrike tog emot hans familj för att ge dem beskydd under Balkankriget på 90-talet.
    Offren är vanliga österrikare, flera döda och många skadade. Bl.a. blev en 6 årig pojke knivdödad.

    Den unge gärningsmannen var gift med småbarn. Efter flera års våldsamt beteende mot sin hustru, bl.a. ville han tvinga henne att ständigt bära huckle, begärde hon skilsmässa i slutet på maj i år. Hans barn var rädda för honom, så även grannarna.
    OBS – MUSLIM!

    Denna uppmaning tros ligga bakom hans beslut att med sin bil köra in på en gågata och meja ner fotgängare och stiga ur och döda flera personer medelst knivhugg:

    http://www.oe24.at/oesterreich/172531909

    Olyckan finns beskriven här:
    http://derstandard.at/2000017859463/Graz-eine-Stadt-im-Ausnahmezustand

    • Mohrenschildt Barbara skrev på Facebook (på tyska naturligtvis) att gärningsmannen ropade ”Allah u Agbar” vid dådet, enligt närvarande vittnen. ”Godmänniskor” skrev att dådet hade ingenting med den religionen att göra!

  8. Lite OT :
    Blev på något lite bättre humör då jag läste detta i länken här.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3135685/French-wildcat-strikes-close-Calais-Channel-Tunnel-amid-reports-migrants-exploiting-traffic-chaos-sneek-trucks-bound-Britain.html

    Det är alltså de som arbetar som måste agera för att ändra på galenskaper. De som ”styr” och myndigheterna struntar fullständigt i allt utom sin makt och lön !

    Elektrikern i Gdansk Lech Walesa i Polen var ju den som startade början till slutet för förtryck av arbetarna, sedan blev han president om jag minns rätt.

  9. ”Synonymen”
    Jag beklagar djupt att jag råkade trycka på fel knapp till bilderna ; ”En ska bort”. Jag blev så upprörd av obalansen i bildserien.
    Min feltryckning kommer säkert att förbli ensam.

    • Jo! Fast som läget ser ut som det gör, så jobbar en hel del för att tre av dem helt skall bort till förmån för det tredje alternativet.

      • Jag är övertygad om att jag i bilden uttrycker en vilja från det svenska folket. Jag har inte träffat någon som önskar islam i Sverige. Läs vad muslimsvinet nedan skriver. När detta vidriga muslimska tankegods blir tillgängligt för den svenska allmänheten och inte bara vi som läser sverigevänliga bloggar kommer vändningen.

        Det sovande folket kommer att vakna. Men för sent!

        Detta har någon vidrig muslim skrivit och hittas på:
        http://soldatmamma.blogspot.se/2015/06/har-har-lofven-lyckan-att-fa-en-ny.html

        ”Ramadan Kareem mina muslimska bröder och systrar…. Jag tror jag flyttar till Malmö i Sverige, då jag snart är färdig med min kandidatexamen i juridik, och jag står inte ut med att bidra til ett skitland, som är fullt av DF-idioter och resten av de otrogna hundarna.

        Jag pallar inte att vara advokat för några otrogna hundar som trycker ner mig utan orsak. Jag pallar inte att bo i ett land som har fördomar mot kvinnor i heltäckande kläder, bara för att danska kvinnor är billiga luder som inte döljer sig tillräckligt.

        Jag pallar inte att höra Lars Lökke säga att vi muslimer ska integrera oss, när de redan vet att vi vill ha sharia och pissar på deras grundlag.”

        SLÄNG UT SKITEN!!

  10. Tyvärr är dt så att ju längre idioterna i regeringen och 7-klövern får härja fritt, ju längre ner i träsket sjunker sverige.

    • Ta bort dam- och herrskyltarna var väl bara logiskt, då fick massinvandrade herrar fler toaletter, damer är i stor minoritet på deras lyxboenden! Jisses, vilket dravel homorörelsen tillåts fara fram med. Skattepengar i sjön på idiotprojekt.

  11. Vänster….” you can’t make deals with the Devil, cause the Devil is deceptive”

    Lättlurade människor, mina barn hälsar…dom tackar så mycket för den trygga framtiden som Ni har skapat!!

KommenteraAvbryt svar