”Vi behöver Sverigedemokraterna”

Csaba Bene Perlenberg, krönikör på GP, beskriver ett möte med en taxichaufför i Göteborg.

Taxichauffören från Irak har bott i Sverige i sexton år och sett hur landet utvecklats i helt fel riktning. Taxiresan som Perlenberg och en kollega tog, skedde i samband med de uppmärksammade dödsskjutningarna i Biskopsgården och samtalet handlade mycket om våldet i samhället.

Bene Perlenberg har funderat hela våren över samtalet med taxichauffören och funderingarna tog fart efter att SCB förra veckan presenterade en undersökning som sa att antalet utlandsfödda som röstar på Sverigedemokraterna ökat markant. Taxichauffören med ursprung i Irak tillhör alla de utlandsfödda som tänker rösta på SD och svaret förvånade inte Perlenberg och hans kollega.

Perlenberg skriver något som vi i alternativa medier skrivit länge och som etablerade medier i bästa fall snuddat vid. Även utlandsfödda påverkas av den hysteriska migrationspolitik som den svenska 7-klövern dragit på oss. Glöm inte vad Suat Cicek, den invandrade skomakaren från Turkiet, sade redan 2004. Har någon av politikerna i 7-klövern brytt sig om hans kritik och konsekvenserna av svensk migrationspolitik? Nej!

Den Irakfödde taxichaufförens sista ord borde eka i riksdagens plenisal så att de tondöva politikerna i 7-klövern en gång för alla inser vad de är på väg att ställa till med.

”Vi behöver Sverigedemokraterna.”

Källa: GP

9 thoughts on “”Vi behöver Sverigedemokraterna”

  1. Suat cicek hade rätt redan vid året 2004, det mest klokaste han sagt är när han uttalar sig om Sverige: ”Om Sverige hade varit ett företag så hade landet gått i konkurs”

  2. Hoppas att det inte är för sent för Jimmy att reda upp i Sverige vad 7klövern ställt till med. Själv anser jag att det finns bara ett parti för oss riktiga Svenskar……

  3. Efter nästa val när Jimmie Åkesson blr statsminister så återstår det för honom att i minst 30 års tid bygga upp Sverige igen. Det kommer nämligen att ta så mångaår att bygga landet efter vad 7-klövern förstört på12 år. Men jag skulle tro att 7-klövern kommer efter en vecka och säger ”Se där han klarar inte av regeringsarbetet.

  4. Ja så skulle Sverige kunna vara att alla medborgare känner sig trygga vart ifrån man än kommer ifrån Om vi såg till att det inte väller in över gränsen utan för länge sedan tog hand om dom som redan fanns här och utvisade brottslingarna !

KommenteraAvbryt svar