Talmannen svarar

Många är de som reagerat över arabiskan Somar Al Nahers nedlåtande krönika i Aftonbladet och kritiken kommer inte bara från Sverigedemokrater, utan också från andra som älskar Sverige…såväl infödda som invandrade svenskar.

En av dem är riksdagens talman som tillrättavisar arabiskan på detta viset.

Skärmklipp

 

Många inslag om arabiskans nedvärderande krönika går ut på att hon ska återvända till sitt hemland och varför inte. De öppna gränserna och den globala värld vi lever i innebär att man kan bosätta sig var man vill, så varför bo kvar i ett land man avskyr?

8 thoughts on “Talmannen svarar

 1. Ingalunda förvånande! I det politiska klimatet som råder är det viktigt att ikläda sig offerkoftan. Oavsett vad hon har fått av möjligheter i Sverige, måste hon först och framst vara offer, sen kan hon tillåte sig att vara hur oförskämd som helst, det är ju synd om henne! Något hon nog borde framhäva som bra med detta ruskiga landet är yttrandefriheten, i Saudi hadde hon troligen blivit stenat redan vid detta laget.

 2. Ibland funderar man på att ta till sig nyanländas kultur lite, som muslimerna princip att hantera “upproriska kvinnor” som nu till ex.

 3. Billström gjorde väl vad han kunde att mota tsunamin men hade Fredrik den skallige och Ulle Kott hängande över sig.

  Annars är det bara bra att Aftonslasket låter dessa åsikter komma fram så även den mest mentalt bedövade Svensson kommer till insikt. När Svensson till slut vaknar fruktar jag för konsekvenserna, det finns inga så hämndlystna som de som inser att de blivit lurade.

 4. Ska Sverige finnas kvar som land och nation måste vi ha någon form av gemensamhet. Språk, kultur, historia, värderingar.

  Jag har svårt att känna gemenskap med sådana som Somar som hatar det som jag och mina förfäder byggt upp.

  Somar har hjärtat i Syrien påstår hon och jag tycker hon ska avsäga sig sitt svenska medborgarskap och åka dit och skriva debattartiklar.

  • Vi otrogna hundar ska väl vara tacksamma att de nedlåter sig till att bli försörjda av oss?

   Egentligen är väl ett världsomspännande kalifatet bra för planeten. Det borgar för en svält a la Mao eller Stalin men kommer att omfatta hela världen med rask minskande världsbefolkning som följd.

 5. Om man då mot all förmodan hade köpt Aftonbladet och haft något vett. Då skulle det vara absolut sista gången. Att låta araben skriva något sådant utan att bli stoppad är ett mått på hur djupt Hellin och medbrottslingar sjunkit.

Kommentera