Säpo ber om hjälp

Säpo ber allmänheten om hjälp i kampen mot den muslimska terrorismen.

”Vi uppmanar fler människor att höra av sig till Säkerhetspolisen och berätta om misstänkt terrorverksamhet. Det krävs en gemensam samhällelig ansträngning om vi ska komma till rätta med problemet att personer ansluter till terroristorganisationer.”

Med dessa ord beskriver den svenska Säkerhetspolisen utvecklingen i vårt vackra, demokratiska och förut så trygga land. Alltså den myndighet som vi hederliga medborgare sätter vår tillit till i kampen mot odemokratiska krafter som vill oss illa.

Trodde aldrig det skulle behöva gå så långt, men det har det gjort. Tack 7-klövern för det ni åstadkommit!

Källa: Säpo

21 thoughts on “Säpo ber om hjälp

  1. Är Säkerhetspolisen effektivare än vanliga polisen som lägger ner allt. Anmälningar om misshandel från svenskar läggs ner på en kvart. Om det överhuvudtaget skrivs in som anmälan. Jag har bevittnat misshandel, vi var fyra vittnen, det lades ner på en dag. Fick ut anmälan och såg att namn och personnummer på vittnena var ihopblandade bl.a., så det ”bidde inget”. Det var ett litet barn som misshandlades. Socialtjänsten kontaktades och en anmälan gjordes, dom kollade inte barnet, och anmälan ”råkades skickas” till pappan som misshandlade sitt barn.
    I sverige bryr vi oss inte om svenska barn. Nej, för Röda Korset etc gäller bara barn i andra länder.
    Ursäkta om det här var lite OT, men jag är så less på vårt inkompetenta land.

  2. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    salrol skriver:

    Nu passar det! Nu öppnar rättsväsendet för ”angiveri” och kallar det ”tips”.

    När det gäller vanlig brottslighet då gör Rättsväsendet med PK i spetsen ALLT för att dölja vilka brottslingarna är (under förutsättning att det inte är en Nils, Hans eller Stina). Nu spelar det liten roll eftersom allmänheten kan PK:s koder, d v s ”inget tydligt signalement pekar alltid ut migranter/utlänningar/tiggare).
    Allt under förespeglingen att annars skulle tips kunna vara ogrundade, angivande etc och bilder publiceras inte annat än väl pixlade (till intet sägandes). För allmänna rättsuppfattningen innebär attityden att svenska Rättsväsendet, som ju har bland de sämsta uppklarandeprocenten i världen, faktiskt lägger vinn om att skydda brottsligheten. Brottslighetens ”integritét är alltså viktigare än de medborgare Rättsväsendet är satt att skydda.
    Såvida det inte gäller något i Södermalm, Vellinge, Djursholm, Danderyd, … etc! Då jä-r!

  3. Ett rop på hjälp😂😂😂…..tyvärr får dom inte min hjälp….för 15år sen hade jag hjälpt till !!!

    Nu är det för sent….finns alldeles för många idioter, svårt att ha en överblick vart alla är någonstans!!

    SÄPO kan sända alla dom hittar till Sibirien, låt Ivan ta hand om idioterna!!

  4. Varför lägga ned så mycket resurser på dom som vill ansluta sig till IS? Det är väl bara bra att dom presumtiva mördarna lämnar Sverige och förhoppningsvis aldrig kommer tillbaka! Tycker det snackas och haussas upp alldeles för mycket just kring rekryteringar i stället för att lägga krutet på alla brott och alla andra akuta problem som redan finns i landet.

    Vill man förebygga så se till att fler moskéer inte får byggas till att börja med! Allt snack om rekryteringar tar bort fokus från det faktum att det väller in en massa nya jihadister hela tiden.

  5. Där är vi nu! Men varför sätter man inte landet i undantagstillstånd i stället?
    Varken SÄPO eller andra ”ombud” kommer att fungera. Kalla in alla frivilliga etniska svenska reservister som en gång fick militärutbildning i stället och påbörja saneringen, – i vid mening. Inga domstolsförfaranden behövs. I krig gäller krigslagar. Fattar ni inte svenskar att det gäller era liv?
    / Frivillig

  6. 112-samtal

    – Hej, det sitter ett par skäggiga filurer i lägenheten över gården som ser ut att montera bombbälten på nätterna.
    – Hur vet du att det är bombbälten?
    – Jag känner igen en av dom från ett youtubeklipp från Syrien där han uppmanade ungdomar att bli självmordsbombare.
    – Du måste vara både rasist och islamofob, inget att åka på!

    Ridå.

  7. MI5 som förmodligen är världens bästa säkerhetstjänst uttryckte sig för en tid sen ungefär samma sak. Om inte de klarar det så lär det bli ganska svårt för SÄPO.

  8. SÄPO får väl söka läsa vidare i handbok för STASI….I DDR var man betydligt längre komna,när det gällde övervakning.Om ni på SÄPO läser Petterssons blogg,tycker jag att ni skall söka informanter inom LO.Dessa har speciellt utbildat sniffare,så sent som förra året !

    • Dom har ju letat där…..finns bara ” fredliga ” muslimer.

      Försök att leta på sopptippen….där kanske det finns några Islamister som har en dold agenda!
      Eller varför inte leta i SÄPO’s databas….

  9. Ser det som kutym att reblogga detta.

KommenteraAvbryt svar