Annonserar efter privata boenden *uppdaterat

Simrishamns kommun annonserar efter privatpersoner som vill upplåta privata rum eller lägenheter till kommunens flyktingar.

Minst tio lägenheter om året behövs för att klara behovet. Hittills har bara en person anmält sitt intresse. Kom igen nu politiker, visa att ni menar allvar!

Xhevat Latifi, enhetschef på integrationsenheten i Simrishamn, menar att denna lösning är en vinst för hyresgästerna. Ordet vinst har vi förut hört i samband med asylindustrin, men vilka är dessa hyresgäster som gör en vinst på att privatpersoner låter flyktingar från Afghanistan, Somalia etc. flytta in i deras fastigheter?

Källa: SR

Kom igen nu Simrishamnsbor. Nog har ni plats för små telningar som dessa i ert hem?

Skärmklipp

 

*Uppdaterat 20:45

Tänkte bara visa Simrishamns kommunfullmäktige. Är det inte sorgligt att bara en privatperson beslutat sig för att öppna sin bostad åt ett litet barn? På listan över kommunfullmäktige borde det finnas gott om intressenter, men icke. Varför, när de slåss för de små barnens framtid i Sverige.

kommunens hemsida skriver Xhevat Latifi följande:

”Simrishamns kommun ligger mycket långt framme när det gäller mottagande av ”ensamkommande flyktingbarn” och är en föregångare i Skåne. En anledning till detta är förstås ett stort engagemang och enighet från såväl, politiker, skola, kommuninvånare och personalen på de olika boendena.”

Jag upprepar. EN privatperson har anmält sitt intresse…EN!

27 thoughts on “Annonserar efter privata boenden *uppdaterat

  1. Är detta barn, då förstår jag min vrede. Den kommer sej av att jag befinner mej i puberteten. Moped o finnar står på tur.

  2. I vårt bostadsområde har vi massor med ensamkommande barn på 10-11 år som klarar sig bra i sina lägenheter utan hjälp av någon vuxen.
    Det verkar åtminstånde så etersom det inte finns någon vuxen som tar ansvar för deras djävulskap som dom utför utomhus.

  3. Simrishamn är Simrishamn, Österlen, Kivik, mängder av kultur-noll-åttor som Ulf Lundell stortrivs här och dessa typers verkliga vilja att praktisera sin egen politik och sina egna twitter-floskler om HUR ALLA VI ANDRA ska vara, syns tydligt.

  4. Ett parti, en ledamot i Simrishamns kommun är Feministiskt Iniativ och Gudrun Schyman med tre övriga FI ingår i fullmäktige. http://www.simrishamn.se/sv/politik_paverkan/fortroendevalda/fortroendemannaregister/fullmaktiges_ledamoter_och_ersattare/feministiskt-initiativ/

    Bästa Gudrun är detta inte ett lysande tillfälle att visa att ni i FI inte gillar vita medelålders män utan föredrar ensamkommande pojkar. Dessutom kan de små pojkarna bli ett feministiskt experiment att göra män till kvinns s.k. sken eunucker. Dessa FI-men skiljer sig inte från andra män förutom att de inte har någon framtid – de vågar inte reproducera sig själva på grund av genusrelaterade magiska åkommor. – Alltså en total seger för FI med en slutlig demokrati av bara kvinnor. Dessutom kan säkert Fi på vetenskapliga grunder och egna erfarenheter mot ersättning be ligga, förlåt belägga att en psykisk kastrering av dessa unga ensamkommande barn av manligt kön inte utgör ett hot för framtida sexrelaterade brott mot svenska kvinnor. Sekundärt kan fysisk kastrering bli en lämplig bestraffningsmetod för alla vita män oavsett ålder, som tittar på beslöjade trånande sköna damer.
    P.S. Gundruns epost är, gudrun@schyman.se om nu Xhevat Latifi, enhetschef på integrationsenheten i Simrishamn inte har frågat Gudrun.

  5. Jag har ett rum på tio kvadratmeter som dom kan få hyra för 15 000 i månaden om Lövén lovar att betala ur egen ficka.

  6. Hela min släkt har bebott och byggt delar av Stockholms innerstad bl.a. Folkungagatan, Verdadnigatan, Alströmmergatan, Dalagatan, Artillerigatan, m.m.Det var då det nu är det inte vatten värt. Mend murvlarna trivs på dessa adresser. Fy fanm alla dessa adresser där nu bor äckel som Virtanen och Helin, Mellin m.m.

  7. Jag blir glad som en lärka att se hur svetspulverregeringens optimism rinner ut i ökens sand!
    Yeeee-haw – på cowboysspråk !

    • Har SD gjort det? Att de inte ser till att få stopp på massinvandringen istället! De börjar bli för pk, gillar det inte!

      • Spelet för galleriet är som myntet med två sidor. Klave, Danderyd förlorar mer pengar på ”omhändertagandet”. Kung, ingen Danderydsbo vill ta hand om ”de stackars hjälplösa unga pojkarna” ens för judaspengar. Bortsett från Bert. SD tar potten med fler och fler röster.

  8. Hur blir det med stölder i huset? Betalar kommunen det!? Jag förmodar att utlänningarna ska vara hemma och slå dank på dagarna.kan ju hända att de vill röka på lite pga tristessen.det kostar

  9. Vilken besvikelse för anstiftarna till det masskulturella samhället, att inte flera Simrishamnsbor blivit kidnappade av östrogenet och tänker med sina äggstockar!

    …Som ex. detta felprogrammerade Jihad-luder (ursäkta uttrycket, men hittar inte någon mera passande beskrivning på någon som ammar och sedan skengifter sig med en jihadist, i syfte att för all framtid påtvinga Sverige ansvaret för diverse terrorister och mördare.)

    http://petterssonsblogg.se/2015/06/01/miljopartist-make-dodad-i-syrien/

    http://petterssonsblogg.se/2012/08/07/fler-islamister-vistas-i-sverige-uppdaterad/

    Stå på Er Simrishamnsbor, Sverige är sedan länge överfullt, släpp inte in de illasinnade gökungarna i boet!

  10. Vilket tillfälle för alla de godhjärtade att posera live!

    Simrishamn kommunfullmäktige har 49 ordinarie ledamöter och 30 ersättare. Borde räcka till och bli över.

  11. Undrar om Gudrun avskyrman tar emot någon i sitt hem hon bor väl i Simrishamn? hon är eller var väl t.o.m. kommunpolitiker där. Nä kunde just tro det.

  12. Vem vill ha in skit i sitt hem. Flottiga utlänningar som ska matas och skötas som en ap-flock. Nej fy faaaaan, inga pengar i världen hjälper.

  13. Funderar på att anmäla mitt intresse,och erbjuder mitt källarförråd mot en dygnshyra om1.800:- ! Eller är det kanske för billigt ? 🙂

KommenteraAvbryt svar