Stäng

Hatpredikant på besök i Sverige

Per Gudmundsom har uppmärksammat att somaliern Sheyhk Said Rageah varit på besök i Sverige.

Det var i fredags Rageah föreläste i Örebro moské, men under sin vecka i Sverige hann han också med att besöka Stockholm, Eskilstuna och Borlänge.

Vad är då så speciellt att en imam föreläser i en svensk moské? Kanske det inte är så speciellt, kanske budskapet han förmedlar är legio i de moskéer som finansieras av Saudiarabien, Qatar och andra muslimska länder. Är det så borde svenska myndigheter och politiker reagera, för detta är några av de åsikter Said Rageah förmedlar:

 • En troende muslim kan aldrig bli vän med ”kuffar” (otrogna).
 • Den som avviker från sin tro ska straffas med döden.
 • En muslim kan aldrig ångra sitt val och konvertera till eller tillbaks till en annan religion.
 • Den som hånar Muhammed och inte ångrar sig, ska utan tvekan dödas.
 • Homosexualitet är onormalt och ska förbjudas.
 • Att dricka alkohol och satsa pengar på spel hör inte hemma i en muslims värld.
 • Vi ska inte länge vara tysta när länder i väst förbjuder niqabs och andra religiösa attribut.
 • Kvinnor ska stanna i hemmen och inte komma ut om det inte är absolut nödvändigt.

Detta är alltså bara några av de åsikter somaliern Sheyhk Said Rageah förmedlar och vart och ett av dessa åsikter borde få Svenska kyrkan, Sveriges feminister, politiker, myndigheter och varje försvarare av demokrati att rasa, men icke…

Har ni hört media rapportera om mötet i Örebro moské? Har ni hört någon politiker uttala sig om detta? Har ni sett någon myndighet som ifrågasatt Said Rageahs närvaro i Sverige?

Per Gudmundson ställer en relevant fråga på twitter: ”Någon kanske undrar varför just Örebro producerat femton IS-krigare?

Min relevanta fråga är varför figurer som Sheyhk Said Rageah får chansen att predika sin smörja i moskéer utan att någon reagerar och varför han och hans gelikar befinner sig i moderna västerländska länder?

Glöm aldrig bort att varje dag anländer hundratals människor som lyssnar till hatpredikanter som Said Rageah till Europa och tro inte för ett ögonblick att de har intresse av att släppa sin religion för att anpassa sig till de demokratiskt uppbyggda länder de väljer att resa till.

Per Gudmundsons twitter

Om Örebro moské

Örebros moské på Facebook

Said Rageah på Facebook

Said Rageah på Twitter

Fakta om Said Rageah

En av Said Ragehas predikningar.

14 reaktioner på “Hatpredikant på besök i Sverige

 1. SATAN AT WORK….Klicka på videon med Ann Barnhardt en bit ner på sidan….förklaring följer….

 2. Det finns alldeles för många religiösa ”troll”.

  Tänk att de får predika så ”öppenhjärtligt” i vårt land.

 3. Anders Borg, förre finansministern, menade att gå till en moské ofta är detsamma som att gå till pingstkyrkan. Jag är själv uppväxt inom pingströrelsen, jag har hört mycket strunt där också genom åren, men det är inte i närheten av detta. Det är sådant skillnad så det inte ens går att jämföra på samma skala ens. Det är en extrem skillnad mellan kristendomen och islam, när ska folk fatta det!

  Jag begriper mig inte på feminister som tiger, jag fattar inte hur de är skapta i skallen. De skriker sig hesa för bagateller i Sverige, men tiger som muren inför verkliga, otäcka övergrepp som sker i vårt land i muslimska kretsar. Beteenden och övergrepp som vi aldrig någonsin haft i vårt land innan, den kvinnosyn som finns inom islam har aldrig funnits här!

  Jag ser ingen räddning för Sverige, politikerna har tappat greppet totalt. Eller, snarare aldrig haft det eftersom islam har så många facetter och är ett totalitärt system.

  1. Bara en sådan sak som att 90% av de muslimska kvinnorna könsstympas och vad det betyder av mänskligt lidande vill de inte prata om….ANN BARNHARDT förklarar islam bra på Youtube….”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

 4. Vi, du och jag måste offra 52 minuter och 27 sekunder att lyssna på ”Mona Walther om islam” på Snapphanen.dk. En köksbordsislamolog förklarar enkelt vad Mohammed lämnade för eftermäle från Medina. Jag är rädd inte bara för mitt eget liv utan för alla våras barn och barnbarn framtid.
  Varför gör kristna, judar, regeringen, alla politiker (87%) och media inget för att stoppa islamiseringen av Sverige?
  S.O.S. betyder Save Our Souls. Det är bråttom som Johan Westerholm skriver på ledarsidorna.se
  Snälla Pettersson lägg till en länk om Mona Walther. Tack!

 5. Var är Jonas Gardell?
  Varför är Gudrun tyst?
  SVT mörkar. varför`?

  obs retoriska frågor…

 6. Ruggigt och så sägs det att det sker ingen islamisation av Sverige, gode tid så galet naivt !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: