Zelmerlöw hotad av albaner


ALBANER. Måns Zelmerlöws Instagram-konto fylls av ilskna kommentarer och hot efter en till synes oskyldig bild, publicerad för ett par dagar sedan. På bilden, som nu är borttagen, syns han ligga utsträckt i en soffa – med en tygbit som ser ut som Albaniens flagga under benen.

Albaniens flagga

Albaniens flagga

”SKANDAL” Måns Zelmerlöws vilostund i soffan är nyhetsstoff i bland annat albanska tidningen Panorama. Det är idiotiskt. Han borde visa mer respekt säger Ali Shipshani i albanska föreningen i Landskrona. Bilden har skapat upprörda känslor och Zelmerlöw uppmanades att ta bort bilden.

”Det spelar ingen roll om det var meningen eller inte. Det är respektlöst att ha benen på vår flagga. Många har spillt sitt blod för den där flaggan”, skriver en person.

Enligt Aftonbladet finns hot om våld och även rena dödshot bland kommentarerna. Även albanska tidningar har uppmärksammat bilden. Ali Shipshani, ordförande i albanska föreningen i Landskrona, tycker att Zelmerlöw borde be om ursäkt. – Det är idiotiskt. Han borde visa mer respekt, säger han till Expressen.

-Pettersson vet att många spillt sitt blod i Albanien och här. Respekt förtjänar man inte genom att mörda andra därför tycker jag att alabanerna ska hålla käften och de tidningar som plockat bort bilden är ynkliga…förresten ni vet väl att de flesta albaner är muslimer!

Nåväl här är bilden, Måns har inte ens fötterna på det som kanske är en albansk flagga…

 

Kanske en albansk flagga

Kanske en albansk flagga

Här bränner muslimer en svensk flagga. Gubben på bilden är Lars Vilks…

2015-05-25_0935


36 responses to “Zelmerlöw hotad av albaner

 • Dinmamma

  Det är en Albansk flagga, och han gör det medvetande. Det är lika skyldigt som oskyldigt, därför han vågar göra det.

  Gilla

 • Dan Kowlanski

  Muslimerna är i farten igen.Den här gången i form av Albaner.Dödshotar människor när dom anser sig blivit kränkta.Dom började komma till Vårt Land Sverige i slutet av 1990-talet,fler och fler har dom blivit,mer bekymmer för Sverige,kolla i Landskrona bara.Bodde där på 80-talet.Då var det mycket trevligt där.Nu är Landskrona tyvärr förknippat med stor brottslighet på grund av Albanerna.Mer av 95% av tex Kosovos befolkning är muslimer.Majoriteten av Albanerna i Vårt Land är därifrån.Knark ,prostition,vapen,kommer till Sverige just från Kosovo och Albanien.Vi bör inte skrämmas av muslimerna,vi skall värna om vår kristna levmadssätt.Dom passar inte i vår samhälle.Det stora problemet är att dom blir bara fler och fler,titta bara på hur många barn dom producerar.Hur kommer det att vara i Sverige om 20-30år.Det blir nog vi Svenskar som tvingas att anpassa oss efter dom

  Gilla

 • E.k

  Varför ens vara så fult i käften och dra alla muslimer över en kant ? Det finns Dåliga och bra kristna och det finns dåliga o bra muslimer. Så sluta med det du håller på med just nu att dra alla över en kant. Visst är det synd om Måns som inte visste om det men vissa är ju störda i huvudet och inte tänker långt. Förresten så är jag Kosovo Alban själv. Men snälla sluta dra alla över en kant för det är så jävla fult.

  Gilla

 • Grune

  Varför bry sig vad dessa utomjordingar muslimerna och islamisterna gör.
  Dom är ju inte ens mänskliga varelser födda på jorden.

  Gilla

 • Omvänd

  OK, inte för att jag vill försvara protesterna mot Måns men jag måste medge att jag själv reagerade över hur respektlöst han använde den svenska fanan efter segern! Vid en intervju så torkade han faktiskt svett ur ansiktet med flaggan och det är inte bra. Jag kan förstå albanerna om det är så att Måns har deras flagga under fötterna. En fana ska respekteras så länge den tillhör en erkänd stat!

  Gilla

 • Brandon

  DE MUSLIMSKA NÖTTERNA BRÄNNER SVERIGES FLAGGA!! Sådant här slödder sätter man ner bägge fötterna mot fort och hårt, att be om ursäkt vet de inte vad det betyder, de saknar tame fan helt brain….MUSLIM SCUM! MUSLIM SCUM!

  Gilla

 • Zara

  Vad har ALLA muslimer med det här att göra? Nu handlade det bara om albaner. Man vet ju inte ens säkert om det är en albansk flagga, men dra inte in muslimer i det här det har ingenting med saken att göra!

  Gilla

  • Brandon

   Obs! De bränner Sveriges flagga och EN BILD AV LARS VILKS PÅ BILDEN!
   Hur många sågspån krävs för att räkna ut att detta är muslimer?!

   Gilla

  • Lena

   Zara :
   En enda fråga till DIG, ……………………varför är INTE muslimer som säger fly i MUSLIMSKA länder ??????

   Gilla

   • Lena

    Rättelse …………..säger sig fly.
    Varför i västvärlden, är det kalifatet som hägrar !

    Gilla

 • Pacheko

  Albaner visar sin intelligens.. Vilket ligger på MENA nivå. Tjuvar och mördare är vad dom är. Så det är ingen tillfällighet att deras flagga liknar en pirat flagga. Inte gjord vacker men för att sätta skräck i vanliga fredliga människor.

  Gilla

  • Zara

   Skaffa ett liv

   Gilla

   • Grregory

    Du tycker inte dom som sprider hat mot Måns över ett tygstycke som det tom. finns tvivel om det ens är en albansk flagga ska skaffa sig ett liv? Du måste vara en alban eller muslim själv..

    Gilla

  • Lena

   Flaggstång :
   Instämmer med dig, artikeln är snart ett år gammal och ingen tror väl att det har blivit bättre.

   Gilla

   • Mary Agnes

    det räcker med att kika på meningen,,,,

    –o o–
    Albanien är en av Europas största drogproducerande länder och fungerar dessutom ett transitland för andra droger som smugglas in från Asien och Latinamerika.

    Gilla

 • Lena

  Är det en planerad situation för att smutskasta en svensk som vann melodifestivalen,……………………………. jag undrar i vilken lokal som det ligger en flagga (eventuellt en albansk) i en soffa, hos mig så vajer den svenska flaggan på flaggstången och när den inte gör det så ligger den prydligt hopvikt i ett skåp.

  Gilla

 • Göran

  Mina erfarenheter säger att albaner gillar att snacka skit om Sverige och kalla svenska tjejer för ”svennehoror”. Och de känner att det är rätt att känna sig kränkt när Måns lagt sig på en soffa totalt omedveten över att någon stjärna lagt en flagga på en soffa. Albanerna i Sverige gör ju inte direkt reklam för sig själva.

  Gilla

 • Argus

  Visar bara att muselmaner inte har i Europa att göra.

  Gilla

 • Mimi N.

  Nej, Lina är inte Albins ‘alter ego’. Det finns skillnader i hur de använder språket. Linas ordförråd är betydligt rikare, hon/han/hen kan långa ord. Som tränad lingvist, tenderar jag analysera ett och annat vad morfologi, syntax och semantik beträffar.
  Come on, Lina, talk to me. Make my day !

  Gilla

 • Tony

  Alla dom skitstövlar som gaggar om respekt är just
  sådana figurer som visar noll respekt, det finns ingen som
  helst anledning att visa vare sig Albaner eller andra
  Mena folk som dräller in här respekt så länge dom själva uppträder
  respektlöst, för övrigt så vill vare sig jag och många andra
  ha hit dessa figurer, bli hemma och visa er flagga respekt!

  Gilla

 • Ludde

  Jävla tur han inte ligger med röven på den kanske albanska flaggan. Det skulle vara hets mot folkgrupp.

  Gilla

 • Phil Davis

  Såvitt jag kan se har Måns fötterna på soffans armstöd, vilket betyder att hans ben inte ens snuddar vid flaggan, som någon alban (sannolikt) respektlöst lagt ifrån sig på soffan.

  Gilla

 • Lina

  Först och främst så är det en albansk flagga. Tror dock inte Måns var medveten om att det låg en flagga där så jag tycker de negativa kommentarerna är onödiga. Sedan tycker jag du drar alla över en kam när du säger att albaner är muslimer. Ja de flesta är muslimer men vad har albaner med bilden på människor som bränner flaggan att göra? Ingenting överhuvudtaget. Vet du hur många muslimer som finns i världen? Du kan inte likställa en muslim i ett land med en muslim i ett annat land eftersom det är så många olika saker som skiljer dem åt. Så sluta med ditt skitsnack. Måns förtjänar inte inte dessa kommentarer eller hot. Skulle vara nyfiken att se dig face to face med de människor du pratar så illa om. Undrar om du vågat uttrycka dina åsikter lika öppet då? Antagligen inte, pga. den svenska fegheten.

  Gilla

  • Lena

   Lina :
   Varför tror du att svensken är feg, på vilken grund……………….för jag undrar också varför vi inte vågar stå upp för vårt folk och land.
   Varför saknar vi självbevarelsedrift och stolthet måste finnas förklaringar.

   Gilla

   • Lina

    Min kommentar grundar sig på erfarenhet. Jag är född i Sverige och har genom åren lärt mig hur svenskar är i allmänhet. Sen är ju inte alla svenskar likadana. Men jag tror många är konflikträdda. Sen har svenskarna inte behövt försvara sitt land på många många år till skillnad från (kosovo)albanerna som fått utstå krig och andra hemskheter för inte så längesen. Fortfarande idag ifrågasätts vårt land som många andra ännu inte erkänt som stat. Jag försvarar inte de negativa och hotfulla kommentarerna överhuvudtaget. Men i många unga albanerna mentalitet ligger det att försvara sitt land vid minsta lilla. Nationalismen är stark och man upplever lätt saker som kränkande, som många verkar ha gjort av Måns bild. Många går igång väldigt lätt vilket jag tycker är synd men det har som sagt med vår historia att göra. Försöker förklara ej försvara.

    Gilla

   • Lena

    Lina :
    Vi svenskar är tyvärr nedtryckta av socialism och jantelagen, landet fungerade trots detta hyfsat o k, så länge som vi var en homogen befolkning där merparten hade ungefär samma kulturella bakgrund, där vi var lika inför lagen osv. Vi led under en av världens högsta skattetryck och men den byggdes välfärden upp, den som nu äts upp av folk som inte har bidragit till densamma.
    Att hävda vår rätt till det som vi betalat in ………………….då är vi ”rasister”, galet inte sant, dock så borde vi sätta ner båda fötterna och högljutt protestera.
    Andra folk i Europa finner sig inte i att utnyttjas och bli spottade på, det visar sig i valen nu, bra !

    Gilla

  • Mary Agnes

   Lina?
   Har du bytt namn?
   Nyssens hette du ju Albin.

   Gilla

  • Mary Agnes

   Lina är ännu en besserwisser från avkroken som ska lära de okunniga svenskarna allt om omvärlden och varför vissa folk beter sig som stenåldersmänniskor.

   Gilla

  • Nemas Problemas

   Har du frågat Makedonier vad de tycker om Albaner?

   Gilla

  • Tony

   Ligger det något slags egenvärde i att deltaga i krig?
   Eftersom Sign Lina gör sig bred över att Sverige inte
   deltagit i krig på många år och därför är konflikträdda.
   Och så kommer det eviga tjafset om att alla Muslimer
   inte är krigiska demoner. Nej det är säkert så, men hur ofta
   ser du Muslimer i allmänhet ta avstånd från alla dom
   element som tar sig rätten att både vara domare och bödel?
   Och vad man än tycker om Muslimer, så kan du inte
   förneka att många oerhört låga brott utförs av Muslimer,
   Jag har sett många gånger hur flinande och hånfulla äckel
   sitter i en rättssal och hånar offren för deras gärningar!

   Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Här framgår än en gång tydligt vem/vilka som står för dem allvarligaste hoten som oftast skrids till verk(inte fan är det varken pennan eller bilden som får Svenskar att begå hemska brott och hot. Det är uppenbart att Vänstern och dess aktivism bör granskas.

  Gilla

 • rollarn

  åtminstånde så har dom respekt för sin flagga, om albanerna skulle skita på och sedan elda upp vår flagga skulle vi inte våga säga nått.

  Gilla

  • Mary Agnes

   Det lär väl bli kravaller på gatorna framför svenska ambassaden ikväll, så då kommer du att få se din flagga brinna. Kanske också i Albansverige.

   Gilla

 • Mary Agnes

  It takes one to know one…. flaggskändning är väl en av aggressiva hatiska muslimers paradgren? Hur många bilder av rabiata muslimer har vi inte sett, där de bränner och skändar motståndarens flaggor. Svenska, bl.a. som hämnd för Lars Vilks. Danska, som hämnd för de jydska muhammed-teckningarna.

  Eller kanske, ska man säga, LOOK WHO’S TALKING.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: