Det är ingen sandlådelek S+V+Mp+Fi

”Dra in bidrag till moskéer och föreningar som bjuder in hatpredikanter och ägnar sig åt IS-rekrytering”.

Det är Sakine Madons viktigaste lösning på det svenska jihadistproblemet och hon vädjar till det röd/grön/rosa styret i Stockholm att kasta den omdiskuterade strategin för jihadister och göra en ny.

Ewa Larsson (Mp) initiativtagare till Stockholms stad strategi mot jihadister var märkbart störd när media konfronterade henne och hon fick inte tala till punkt innan Mp:s pressekreterare avbröt intervjun. Larsson har dessutom vajat fram och tillbaks i frågan och säger att ingenstans har stått att jihadister ska ges förtur till bostäder och jobb.

Strategin finns att läsa här, så att var och en kan bilda sig en egen uppfattning av de skrivna orden.

Socialister som Göran Greider har försvarat strategins innebörd och Mehmet Kaplan (Mp) har som bekant jämfört jihadister som mördar, lemlästar och våldtar kvinnor och barn med svenska frivilliga under det finska vinterkriget. Igår kunde vi också höra Mona Sahlin förminska allvaret i att unga killar och tjejer reser till Syrien och Irak, med orden att många säkert lurats ned.

Det finns invånare i förorterna som skräms av IS och räds för att deras ungdomar ska resa ned för att deltaga i striderna. Det finns också förortsbor som sympatiserar med IS och gläds över att deras barn reser ned för att mörda, bränna och våldta. Madon menar att vi måste våga erkänna den religiösa ideologi som ligger bakom islamismens framfart.

Behandla inte IS-frågan som en sandlådelek.”

Källa: Dagens samhälle

Det är tre år sedan vänsterpartisten Gun Holmertz varnade för islamismens framfart i förorterna. Hur många lyssnade?

Rubrikerna lyste dock redan 2009 när en FN-rapport (sid 28) varnade för att Sverige var en central plats för rekrytering av somalier till al-Shaabab och där inte minst Rinkeby utmålades som centrum för detta.

Ryktet om somalier som reste hem för att utbilda sig i terrorism florerade redan 2006.

Kalla Faktas reportage om islamister i Rinkeby. Del 1  Del 2  Del 3

2 thoughts on “Det är ingen sandlådelek S+V+Mp+Fi

  1. SOCIALDEMOKRATERNA och Mona Muslim har gjort bort sig igen, först erkänna Palesina och sedan ge 1,5miljarder till Hamas mördarorganisation.
    SVERIGE S.K. ARBETARKLASS värnar kollektivavtal och en fredlig utveckling i samhället och en del har vaknat och förstår att budbäraren är SJUK men inte tillräckligt många. Fler måste få upp ögonen för det kriminella landsförräderi som pågår, att ge förtur till arbete, bostad + socialhjälp till återvändande IS terrorister borde vara en ögonöppnare för fler människor i Stockholm och Sverige.
    Många är helt okunniga om vad islam är och de orkar inte ens googla på koranen och sharialagar och lära sig något….DETTA ÄR SD:S FRÄMSTA UPPGIFT att informera civilsamhället om islam och sharialagar so är ett POLITISKT SYSTEM, EN IDEOLOGI och inte en religion. Saudi Arabia har koranen och sharialagarna som grundlag och lag.
    SVERIGE har aldrig varit ett muslimskt land men vi måste ta detta på fullaste allvar och se upp, de har en strategi att flytta fram sina positioner hela tiden för att till sist ta makten i vårt land Sverige, – det skulle betyda slutet på vår demokrati och våra mänskliga rättigheter.
    DETTA ATT SOCIALDEMOKRATERNA OCH MILJÖPARTIET VILL GE MUSLIMER, – ÅTERVÄNDANDE IS MÖRDARE FÖRTUR TILL JOBB OCH BOSTAD BORDE VARA EN ÖGONÖPPNARE FÖR DE TRÖTTA VÄLJARNA SOM INTE ORKAR GOOGLA PÅ ISLAM….
    Gå in på Youtube om du inte gjort det och lyssna på ANN BARNHARDT, – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil”….-hon lär ut det mesta om denna IDEOLOGI som är värre än nazismen….Man får lyssna på det viktigaste och hon säger även en del saker man inte behöver ta till sig som att Obama är gay. Helheten av de 60 minuter hon pratar om islam är starkt, hon går igenom muslimernas PSYKOPATOLOGI, könsstympning, vad det verkligen betyder m.m.
    L Y S S N A !

KommenteraAvbryt svar