Rättviseförmedlingen

Vet ni att era skattepengar går till Rättviseförmedlingen?

Jo, så är det och Rättviseförmedlingens nya projekt går ut på räkna människor med viss hudfärg, etnicitet, kön etc. och syftet är att göra Sverige mer rättvist där hudfärg och etnicitet ska vara mer avgörande än människors kompetens.

I kvällens Aktuellt debatterade Rättviseförmedlingens Seher Yilmaz och GP:s Alice Teodorescu frågan (21:09 in i programmet). Teodorescu som själv har utländsk bakgrund krossar vänsterfeministen Yilmaz i debatten och Rättviseförmedlingens nya försök att splittra landet i raser, etniciteter och hudfärger får också på tafsen av Rebecca Weidmo Uvell.

Detta skattefinansierad trams lär nog bara hyllas av socialisterna, inte minst den invandrade delen och vår s.k. statsminister har redan visat sin uppskattning genom denna finstämda dikt…

Skärmklipp

15 thoughts on “Rättviseförmedlingen

 1. Undrar om jag blir blir räknad, jag är trots allt 2:a generationens invandrare, men det är klart, jag är ju ryss så jag platsar väl inte in

 2. Det enda sällskap som Stefan Löfven borde uttala
  sig om är Trögfattarföreningen där han själv verkar
  vara ordförande!

 3. Ja vi bör kvotera in fler Svenskar i Fängelserna. Ta in alla som sitter i sju klövern, dessa så grovt kriminella värre än någon annan maffia och gangsters. t o m erkänner att de stulit vår pensions fond när göran persson säger att svenska folket kommer bli mycket mycket arga när Svenska folket upptäcker sju klövern stulit Svenska folkets pensions fond på 700.000.000.000:-SEK En som lyckats stjäla mångdubbelt detta belopp är fredrik reinfeldt. 87:an är en samling ynkryggar som är rädda för sin egen skugga. Lämpligt att tänka om om Svenska folket borde göra som man gjort med Ceausesco eller utvisa sju klövern från Sverige. Nu idag finns det tre miljoner muslimer som lever på Svenska folket välstånd.
  Enbart parasiter tjuvar mördare våldtäktsmän som kommit till Sverige.

 4. Vi borde kvotera in fler vita svenskar på våra fängelser. Utländska och mörkhyade är överrepresenterade.

 5. Hur vore det om det togs fram statistik om sexualbrott eller hur det ser ut på våra svenska fängelser efter etnicitet, hudfärg eller härkomst?

 6. “- inte minst för att jag gillar export”

  Export? Han och kamarilla sysslar med IMPORT av kriminella väljare. Vill de export, får de exportera sig själva.

  Vad i fridens namn är de där halta raderna? De är en grov förolämpning mot själva diktandet som konst, ett hån! För att inte nämna hans ansikte – en spikklubba. Inte växten, utan det motbjudande medeltidsvapnet!

  Värre än Ceausescu!!!!

 7. Jag trodde inte mina ögon och öron när jag hörde den där Yilmas, tack och lov för Alice T.

  Det går snart inte att se något kulturprogram för där är det definitivt övervägande invandrare trots att de inte (ännu) är i majoritet i Sverige.

  Yilmas sa t o m att om flera med annat etniskt ursprung får ta plats i t ex TV så erkänner man deras kompetens? Men om de inte har någon kompetens då?

 8. Svarta människor vill ha svarta politiker. Men om svarta människor bara kan representeras av svarta människor, då borde de kanske bilda ett eget land där bara svarta får bo?

  • Det handlar till syvende och sist om pengar. Där svarta regerar kommer pengarna inte från ett hål i väggen – regelbundet!

 9. Det brukar talas om att det finns tre sorters lögn.

  Nämligen lögn, förbannad dikt och Stefan Löfvén.

  • Nja, vi har numer fyra sorters logn;

   Lögn, förbannad lögn, journalister plus sossekommunister

Kommentera