“Dom är landsförrädare”

Som ni alla vet har den socialistiska majoriteten i Stockholms stad beslutat att återvändande jihadister ska åka gräddfilen till bostäder, arbete och sociala förmåner.

Hanif Bali (M) och Azadeh Rojhan Gustavsson (S) debatterar detta i Aftonbladets TV. Tycker ni sossen eller moderaten har bäst lösningar på bemötande av dessa mördare och våldtäktsmän?

Skärmklipp

Tidningen Axess om sossarnas och miljöpartisternas nya strategi.

 

15 thoughts on ““Dom är landsförrädare”

 1. En Moderat som inte skräder med orden, det var ju befriande. Jag för min del kan inte fatta att vi har diskussionen. Normalt sätt brukar terror fördömas. Nu diskuteras det huruvida staten Sverige ska stödja dessa “satans mördare” eller inte. Väck mig nån!

 2. Per Gahrton gör ett uttalande på Twitter:

  “Vi skall ta hand om IS och det behövs i landet”

  Sannolikt har Per Gahrton blandat ihop den IS (islamiska staten) med den IS som han så gärna har i groggen.

  • Ja han är ett tydligt bevis på att för mycket sprit
   skadar hjärnan. Om han åtminstone hade haft
   vett att hålla käften stängd kunde man tycka synd
   om honom, men käften glappar på honom även om
   han någon enstaka gång är nykter.

 3. Ni är inga svenskar, ni är TRASH, ni gräver er egen grav. Ni är en skam för detta land. Ni skämmer ut er i hela världen. Det är pinsamt att ni inte ens vill förstå och har förmågan att fatta att där ute i världen betraktas ni som idioter.
  Det allvarligaste är att ni kastar en tjock skamskugga
  över hela landet.
  Hallo, 87-an ! Ni har bidragit till eländet. Tro inte att ni får en fet belöning av era uppdragsgivare. De kommer att förråda er med. Ni förtjänar ert öde !

 4. Jag skulle nog bli förvånad om dom har antagit andra beslut, eftersom detta numera är 100% dårarnas paradis! Vi har fyllon och homofiler och kompletta galningar som sitter i riksdagen och på andra viktiga poster i samhället och då ska vi naturligtvis också ha tvättäkta terrorister på andra höga ämbeten! Åt helvete med Sverige så fort det bara går!
  Janne

 5. Är väl fint när invällarna börjar bestämma hur det skall se ut i Sverigeistan!

 6. Annat ämne:

  Karl Ove Knausgård har skrivit en fullständigt lysande debattartikel på DN. Vidräkningen med de politiskt korrekta är genial och är närmast att betrakta som pornografi för en tänkande människa. Till de tänkande räknar jag inte Sveriges journalister.

  Fredrik ”knarkaren” Virtanens enda kommentar är en uppvisning i vilken idiot den fete knarkaren är. Han är helt enkelt inte intellektuellt åtkomlig!

  http://s22.postimg.org/459bkebxd/Fire_Shot_Screen_Capture_124_Knausg_rds_text.jpg

  • Riksbögen Gardel skriver om Knausgård att:

   ”Problemet med de heterosexuella vita männen är att de aldrig fått lära sig att ta smällar. Att ta skit. Kvinnor och bögar och transpersoner har inte tid att tycka synd om oss själva. Vi har en kamp att föra.”

   Finns det någon endaste person i detta land som lika ofta tycker synd om sig själv som Gardell?

   NEJ!

 7. Behovet är numera akut för en sanningskommision med extraordinära befogenheter.

Kommentera