Två timmars arbetsdag

I staden Mosul som kontrolleras av den muhammedanska gruppen ISIS  kommer man  att arbeta endast två timmar per dag och kvinnor kommer inte att tillåtas att lämna sina hem under fastemånaden.

Direktivet offentliggjordes genom lokala TV-kanaler i Mosul och anslag på väggarna. Invånarna gamla nog att fasta skall bara jobba  två timmar per dag  under Ramadan, som börjar i mitten av juni, och tillbringa resten av dagen med att be.

” Tidigare denna månad, har ISIS utfärdat ett förbud mot att män rakar av sig sina skägg. ”I alla Mosul moskéer, hotar predikanterna män med att rakar de av sitt skägg kommer dom att straffas eftersom det är mot den islamiska sharialagen.

LÄNK

10 thoughts on “Två timmars arbetsdag

  1. Islamska Staten går före och visar alla muslimska länder vägen till hur man bygger ett effektivt och framgångsrikt land.

    Vad ska de leva på när oljan tar slut?

  2. Detta är inte människor, de är IS mördare och muslimer! DE HAR ALDRIG ARBETAT, för att arbeta krävs en hjärna och de här har inte tillräcklig mental kapacitet för det.
    OLJAN ger dem pengar så de kan köpa det som produceras av den vita mannen dvs bilar, flygplan osv.osv….SJÄLVA kan de bara äta och skita!

    • ??? Har du frågat honom vad han har för tro i bassängen?!! Han har säkert samma etnicitet som våldtäktsmannen från Örebro, svensk. Det finns gott och ont i alla raser. Rasistjävel! PS: det finns ingen ren ras idag förutom vissa inavelplatser i världen. Norden är en av de platserna men inte nu längre, get over it!

      • Och vem är det du anklagar din lilla rasse. Har man inget att skriva om, så brukar det vara bättre att inte avslöja vilken
        en nivå man befinner sig.

  3. Tvåtimmarsdag? Nåt för F! och Schyman att jubla åt. Men i Absurdistan givetvis med åtta timmars lön. ”Vi” är ju ett rikt land, sägs det. Mycket rikt, om man räknar numerären invällare, och stormrikt om man jämför alla andra länders andel, då är Sverige världens rikaste land, och det mest humanitära. Undantagandes dess riktiga befolkning, svenskarna, som alltmer tillhör fattig-Sverige.

  4. Ett stort skägg är väl ingen garanti för överlägsen manlighet? För i så fall överträffar väl en gammal Getabock en muslimsk skäggapa?
    P.S. Varför straffbeskattar man inte dessa skägg i Sverige?

KommenteraAvbryt svar