Två finger testet

Överbefälhavaren för Indonesiens väpnade styrkor tycker att oskuldstester för kvinnliga rekryter är en bra sak och det enda och bästa sättet att mäta kvinnors moral på.

Generalen  Moeldoko anser att det så kallade två fingrars testet är en av förutsättning för kvinnor som som vill tjänstgöra inom den indonesiska militären.

Panglima TNI Jenderal TNI Moeldoko (kedua kiri) bersama (dari kiri) Kepala Staf Angkatan Laut Laksamana TNI Marsetio, Kepala Staf Angkatan Darat Jenderal TNI Budiman dan Kepala Staf Angkatan Udara Marsekal TNI IB Putu Dunia tersenyum mendengar pertanyaan

 

Generalen Moeldoko med stab.

”Så vad är problemet? Det är en bra sak, så varför kritiseras det? ”, Sade han.

Han medgav dock att det inte fanns något direkt samband mellan en kvinna som är oskuld och hennes förmågor som medlem av de väpnade styrkorna, men insisterade på att ”oskuld” var ett mått på en kvinnas moral – en av de tre viktigaste drag som han sade en kvinna måste ha för att tjänstgöra i försvaret.

Detta  oskulds test ”är ett mått på moral. Det finns inget annat sätt ”att avgöra en persons moral, hävdade Generalen Moeldoko. Att de kvinnliga rekryterna är oskulder är avgörande för att bevara ”nationens värdighet och heder”.

JakartaGlobe

 

 

 

 

7 thoughts on “Två finger testet

  1. Det är synd om dessa länder som inte har några riktiga män som kan bära nationens värdighet och heder på sina axlar utan måste gräva sina flickor mellan bena för att hitta den.

  2. Det ovan beskrivna är överdrivet åt andra hållet.
    Men här låter man bli att genomföra en läkarundersökning på asylsökande. Sen är det enligt SVT semestrande svenskar som tar med sig resistenta bakterier hem. Svenska myndigheter sprider smitta helt medvetet.

  3. Dags för regeringens jämställdhetsprogram på export till Indonesien. Perversa gubbar finns det gott om. Kvinnor är bara till för sex, skaffa dockor åt dessa snuskiga typer. Det vänder sig i magen på mig!

KommenteraAvbryt svar