Palestinska myndighetens ministrar satt i husarrest av Hamas under Gazabesök

MELLANÖSTERN. Ministrar från Palestinska myndigheten skickades till Hamaskontrollerade Gaza för att försöka lösa en tvist om löner, skriver Jerusalem Post. Ministrarna som åkte till Gaza från Västbanken ålades omfattande restriktioner och fick inte röra sig fritt eller kontakta andra.

Enligt palestinska källor ska Hamas ha satt dem i husarrest i hotellet där de bodde vilket ledde till att de inte kunde ta emot besökare eller tala med någon över huvud taget.

De tio ministrarna, och 30 tjänstemän, från den Palestinska myndigheten skickades till Gaza för att försöka lösa de problem man haft med utbetalning av löner under de senaste månaderna. För närvarande uppges det handla om flera tusen offentligt anställda som inte fått ut sina löner.

-Pettersson säger att de muslimska arabernas problem är inte Israel utan muslimska araber. Sedan kan vi utgå från att de biståndspengar, bland annat svenska, som skulle gå till löner har Hamas lagt beslag på och håller på att ställa till jävelskap med…

5 thoughts on “Palestinska myndighetens ministrar satt i husarrest av Hamas under Gazabesök

  1. Någon som sett eller hört något från det stora islamistiska Hamasmötet i Berlin.Rund 3.000 ”palestinska islamister” hade i går församlat sig till ett möte i en hall i Köpernick.
    Förutom alla dessa svenska bidragstagare,(senast 1,5 miljarder SEK)nyttjade naturligtvis också kommunisterna i Berlin(Linke) möjligheten,att informera ökenfolket från sitt ”bokstånd” !
    Otaliga protester mot sammankomsten har skett hela veckan mot denna församling av terroristerna,och deras utställning av propagandamaterial.
    BZ har idag följande reportage inne:
    http://www.bz-berlin.de/berlin/treptow-koepenick/was-macht-die-linke-bei-der-hamas-konferenz

  2. Ettusen femhundra miljarder kronor av våra skatte pengar skickar de kriminella i regeringen till de korrupta mördarna i Gaza, år efter år.

KommenteraAvbryt svar