3 thoughts on “Rita Muhammed tävlingen

  1. Man skulle behöva äkta militanta människor som du är, W to A, bland SD-medlemmarna här uppe i vårt län. Du borde väcka en del som slumrar. Vad är vi för fega harar?

    • Enda sättet att komma fram på och verkligen bekämpa denna ondska som kallas islam är STARKA LEDARE och det har vi nästan inga i Sverige, vi har ingen av den klassen som exempelvis Geert Wilders! Det finns säkert MEN de blommar INTE upp här därför att vänsternazisterna har kontrollen för tillfället.
      Jag tror det framöver finns de som kommer att träda fram och ta sitt ansvar även om det kostar väldigt mycket. Det är där det måste börja, det blir en svår, lång och hård kamp för vår demokrati och våra mänskliga rättigheter.

  2. Geert Wilders är en hjälte och en superintelligent politiker, på YOUTUBE finns många bra inslag bl.a ”Geert Wilders Warning to America…”

    Islam är inte en religion utan en totalitär ideologi mycket värre än nazismen…-de vill bestämma över varje aspekt i våra liv. Europa räddades från nazismen och Adolf Hitler av USA, Frankrike, England, Danmark, Norge MEN NU HOTAS VÅR DEMOKRATI OCH VÅRA MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER AV NAZISTVÄNSTERN OCH ISLAM!
    Om vi INTE värnar kristendomen/judendomen och humanismen är vi förlorade och det var inte för att år frihet skulle gå förlorad till islam vi vann 2:a världskriget!

    Vi ka krossa islam på samma sätt som vi krossade Hitler och nazismen!

KommenteraAvbryt svar