Valstugereportaget 2002

INRIKES. När Jimmie Åkesson igår intervjuades tog Skavlan upp saker som Sverigedemokrater sagt år 2002. Jag antar att Skavlan är konsekvent och bjuder in partiledarna Stefan Löven (S) och Anna Kinberg Batra (M) och ställer dem till svars för vad socialdemokrater och moderater gjort och sagt sedan år 2002. Moderaterna fick ta värsta smällen men en del av de andra partiföreträdarna hade liknande åsikter.

Hela valstugereportaget

10 thoughts on “Valstugereportaget 2002

    • Tur han inte svarade typ ”berget kommer till Mohamed” det hade inte varit politiskt korrekt och Skällan hade inte kunnat följa manus.

  1. Visst är det underligt med dom politiskt korrekta, dom som i både tid och otid rapar upp frasen människors lika värde, som vill att Jimmie Åkesson ska behandlas annorlunda när han intervjuas, där gammal skit dras upp
    som inte har någon relevans alls, samtidigt som det gullas med en statsminister som utställer det ena vallöftet efter det andra, och sen bryter allt som han tidigare lovat, eller för den delen kommunister som gullar med
    historiens värsta mördarpack, allt utan något ifrågasättande av dom politiskt korrekta! Hur fan vill inbilla sig att någon sätter något som helst tilltro till deras svammel?

  2. Annat ämne igen:

    Nu anklagas Roger Moore för att vara rasist. Han vill inte att en neger skall spela Bond.

    http://www.dn.se/nyheter/sverige/roger-moore-anklagas-for-rasism/?l1

    Självklart skall Bond inte gestaltas av en neger!

    Men jag är beredd att göra ett undantag om Nelson Mandela spelas av t.ex. Dolph Lundgren i någon framtida dokumentär/filmatisering.

    Någon som tror att de politiskt korrekta skulle våga dra det så långt och därmed vara hederliga och konsekventa?

    Om inte, varför?

  3. Tack för dessa två Video`s..
    År 2002 bodde jag tack och lov inte i Sverige…
    Men under de 13 år som nu gått,sedan UG gjorde reportagen,har det ju inte precis förändrat tillståndet till det bättre !
    Falskheten bland de s.k. ”folkvalda i nybildade Enhetspartiet”,har tvärt emot försämrats ytterligare.

KommenteraAvbryt svar