Fredrik pudlar om kebabtekniker

Rubriken avser nu inte vår tidigare statsminister, ”Felfria Fredrik”, utan Fredrik Ahl på SVT Östnytt. Fredriks stora misstag var att kalla en spade för en spade när han trodde att kameran var avstängd. Nu får Fredrik kräla ordentligt i stoftet och göra en riktig pudel.

Tonen är hårt och anklagande när Fredrik blir intervjuad av sina kollegor. Hela intervjun påminner om den gamla skampålen som fanns förr. Fredrik beklagar djupt det han sagt och ber naturligtvis ödmjukast om ursäkt.

Vad var det då för ruskigheter som Fredrik kläckt ur sig. Jo han råkade säga att Eskilstuna ”var en tråkig stad” och sist men inte minst så kallade han de nyanlända för ”Kebabtekniker”. Fadäsen påminner om ”Valstugereportaget” från 2002.

Där fick människor av alla möjliga politiska kulörer berättade vad man verkligen tyckte och tänkte om invandringen. Det blev många pudlar efteråt.

Att Fredrik kallat de nyanlända för ”Kebabtekniker” är förmodligen mer än en freudiansk felsägning, men det vågar Fredrik inte stå för. Det är bara att konstatera att åsiktskorridorerna i Sverige inte har blivit bredare när det gäller svensk invandringspolitik.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

28 thoughts on “Fredrik pudlar om kebabtekniker

  1. En nyhetsuppläsare med humor, om han sen hade haft stake
    och stå för vad han sagt, utan att pudla, så hade det ju funnits
    åtminstone en i Media gänget som man haft något förtroende
    för, men det visar sig snart att så inte var fallet!

  2. Men ändå äter ni kebab..det finns bara en äkta misslyckad svennebanan som gör narr av att folk har en hög utbildning. Hur är det dåligt?!! Avundsjuka och rasism på högsta nivå.

    • Han gör narr av SVT och alla andra cykloper.

      Om han är avundsjuk är ju svårt att säga av det klippet. Han sätter dock ord på det majoriteten i Sverige uttrycker när inga cykloper är med.

    • Samuel : Du chockerar mig……….hur kan en maträtt vara ”rasistisk” ? Dessutom jag ALDRIG ätit kebab, tycker att ordet låter oaptitligt !
      Vad som kan vara kulturellt olika är hur vi ser ”på djur och hur de dödas för att vi ska gödas”.
      Är det din referens om ras ?

  3. För övrigt så måste kebabtekniker vara en ren komplimang i Eskilstuna, fick en chock när jag var där sist, totalinvaderat och något som liknade tekniker såg jag inte…stackars Eskilstunabor…

  4. Ja herregud landet är fullt med kebabtekniker,getskötare,fårvallare,å zigenare!Lycka till å bygga välfärd på detta!

  5. Fredrik Ahl på SVT Östnytt, är det bästa SVT har.

    Förutom alla intressanta program som sänds på Kunskapskanalen.

    Det är bara i landet Sverige, som det kan bli sådan uppståndelse för att någon säger ” Kebabtekniker”.

    Vilket bekräftar den ”sandlådenivå” vår rapporterande media befinner sig på.

    ”Mediatrollen”…..har en brist i sitt omdöme.

    Bra jobbat Fredrik Ahl .

  6. Kebab är vad jag förstår stora köttstycken som packas ihop, fryses och sedan grillas vartefter på en snurrande anordning . . . de som oftast sitter på caféer på Södermalm kan nog inte ens laga kebab.

  7. – Om någon har tagit illa upp ber jag om ursäkt rakt av. Man ska välja sina ord. Hade jag vetat att det skulle gå ut, hade jag inte sagt så, säger Fredrik Ahl till Expressen.”

    ”Hade jag vetat att det skulle gå ut”

    Detta är typiskt. Säger man enbart SANNING när man vet att man inte ligger i sändning? Vilkas öron är det som inte tål detta?

    SVT:s behandling av sina tittare (jag har inte TV och betalar således inte för skiten) är vidrig och de förutsätter att de är idioter som inte skall serveras sanning och fakta.

  8. Ett inslag att sparas och ta fram vid högtidliga tillfällen.
    Ytterligare ett nytt ord i vår svenska vokabulär: kebabtekniker.

  9. Äntligen en medarbetar på Stv som man kan lita på. Ahl bör få Pulitzerpris för att tala om sanningen, han är värd mera än hundra PK jounalister,- kebabtekniker! Måste bara med i SAO, vilken fullträff, hang on Frederik Ahl.

KommenteraAvbryt svar