Mordförsök i stort slagsmål

VÄXJÖ. Ett tiotal personer var under lördagskvällen inblandade i ett stort bråk vid Teleborgshallen i Växjö. Tre personer har skadats, läget för en av dem är kritiskt.

– Det var ett tumultartat bråk där knivar och påkar användes. Det hela slutade med att en person blivit påkörd av en bil, säger John Nilsson, inre befäl vid polisen i Växjö.

Tillståndet för mannen som blev påkörd var vid 05-tiden kritiskt. Han vårdades först på sjukhuset i Växjö, men kördes sedan till Skånes universitetssjukhus i Lund. Mannen är i 25-årsåldern.

En bil har tagits i beslag och en man född 1994 är i anhållen misstänkt för försök till dråp. Ytterligare två personer knivskars i samband med bråket, deras skador är lindriga.

Teleborg slott, har inget med artikeln att göra.
Teleborg slott, har inget med artikeln att göra.

Smålandsposten         Polisen

2 thoughts on “Mordförsök i stort slagsmål

  1. 1988 stiftades en lag som skulle göra det förbjudet att bära kniv på allmän plats. Men det verkar som om de kriminella inte bryr sig ett dugg om lagen (måste bara vara intelligens befriade politiker som trodde att alla skulle följa knivlagen). För det blir alltvanligare med knivskärningar i samband med bråk.
    Det enda lagen gjorde var att ställa till det för vanliga människor. Om du ha en kniv i bilen, säg att du ska åka och fiska, så får du inte köra in och tanka eftersom en bensinstation utgör en allmän plats (om man ska hårddra lagen).

KommenteraAvbryt svar