Fyra anhållna efter skottlossning på Kebabrestaurang

BORÅS. Sent under fredagskvällen avlossades minst ett skott inne på Borås kebab i centrala Borås i samband med ett bråk. Under lördagskvällen satt fyra personer anhållna misstänkta för inblandning i dådet.

2015-03-15_0632

Det var strax efter klockan 23 på fredagskvällen som polisen fick larm om skottlossningen. Fyra personer plockades in av polisen. Två av dem – båda män i 30-årsåldern kända av polisen sedan tidigare – anhölls strax därpå misstänkta för grov misshandel.

– Det är några konstellationer misstänker vi som har bråkat där inne. Det är både grov misshandel och skjutning som har skett inne på kebaben, säger Jan Johansson, utredningsbefäl vid Boråspolisen.

– Det lär vara fler misstänkta som kommer att plockas in på förhör, säger Thomas Andersson, inre befäl vid Boråspolisen.

Pettersson tycker det har varit mycket i Borås den senaste tiden, de kanske tycker det är kul att skjuta och mörda varandra med kniv…

2 thoughts on “Fyra anhållna efter skottlossning på Kebabrestaurang

  1. Och kommunalrådet Bo Råsbo säger att det är rasistiskt att påstå att indrivning och invandring har med varandra att göra i skjuthäradsbygden…

KommenteraAvbryt svar