Barnet bet och sparkade ordningsvakterna

INVANDRING. Ni minns säkert de två ”ensamkommande barnen” som rymt från ett HVB-hem och som greps på Malmö central. Ingripandet skapade ett ramaskri hos Twittervänster, media och politiker där vakterna kritiserades för att vara onödigt brutala och dunkat pojkens huvud i betongen. 

En utredning mot ordningsvakterna inleddes. Nya filmer från övervakningskameror visar dock att anledningen till att ordningsvakterna brottade ner pojken var att nioåringen sparkade, bet och försökte skalla ordningsvakterna efter att de berättat att pojkarna måste vänta på platsen tills polisen kom.

— Det ger ju en annan bild än det vi har sett tidigare och det skulle förvåna mig mycket om inte den här utredningen blir nedlagd, säger Leif G W Persson om det nya filmmaterialet.

-Pettersson undrar dock fortfarande som många gånger förr vem som finansierat pojkarnas resa från Marocko till Sverige och varför?

Barn tar sig inte från Afghanistan, Irak, Somalia eller Marocko utan…

SVT

12 thoughts on “Barnet bet och sparkade ordningsvakterna

  1. Jag har också märkt en gest som ’den lille’ gjort. Övermannad som han var, klarade han att ta ut högra handen som han gjort till näve med pekfingret sträckt längs låret och uppåt. Det var inte för att han ville peka på något. Gesten är typisk IS, och motsvarar V-tecknet (med två fingrar) som européerna använder för ’victory’. Pojken är liten nu, men inom ett par år kan han mörda utan att blinka.

  2. Det känns så underbart att höra Leif GW. Han säger rakt ut vad han anser och att han är en auktoritet i ämnet i motsats till alla självutnämnda experter är befriande.

    De flesta har väl också sett privatvideon när två väktare lede ut ”den lille” och han i det läget får in en karatespark i ryggen på polisen framför. Inte framgår vad de haft för sig på tåget de åkte gratis på.

    Nu ökar man visst på de ensamkommande i år och extra många kommer från Marocko. Är det krig där?

  3. Ytterligare ett flagrant exempel på hur våra medier plockar ut de delar som de tycker passar för att köra sina drev. Halvsanningar och lögner om vartannat-

  4. Det var ett riktigt roligt avsnitt, i synnerhet när Leif GW ställde en del samvetsfrågor till Kvartoft och hon blev alldeles tyst och visade tydligt att hon gått på sagorna om den ”lille 9-åringen”.

  5. Det måste ju vara personer som förfogar över mycket pengar som finansierar resorna och politikerna har ju våra skattepengar i sin hand,och moskeérna har ju också mycket pengar och även kyrkan och Wallenberg.

  6. GW Persson är alltid den som inte räds sanningen, att den ”lille 9-åringen” inte blev behandlad på annat sätt än vad som är vanligt förekommande, vid liknande incidenter stod utom allt tvivel.

  7. Pågen bet så hårt att det gick genom jacka, tröja och hud… vakten fick ta sig till akuten för tetanus-skydd.

    Jävla Sydsvenskan – måtte ni asjournalister ruttna i helvetet. Tack GW för att DEN VERKLIGA FILMEN visades i TV. Alla vänstertwittrare och svtv4 som filmfrossade så ni fick rasistorgasm -> hoppas ni mår jävligt illa idag.

    Iförrgår – ”mordbrännare”visade sig va fritös
    Igår – ”sadistiska ordningsvakter” visade sig va hyggliga vakter
    Idag –

  8. Sannerligen märkligt att ingen i det iofs efterblivna pk etablissemanget som inte någon gång frågar sig hur det är möjligt för dessa barn att ta sig ända hit!

    • PK har sedan många år fullt upp med att flytta fokus från vad som är viktigt och intressant till annat oviktigt som känslor och politisk vinkling i syfte att förminska eller förstora händelser.
      Jämför ex.vis med branden i eskilstuna som förstorats upp rejält.

      Nu när denna film släppts och GW uttalat sig borde många inom media och kändisskapet vrida sig av oro att de framstår som idioter då de tvärsäkert uttalade sig om misshandel av oskyldiga barn. Filmen visar tydligt vad den redan kända bakgrundshistorien till händelsen sade, att nioåringen, ”9?”, inte utsattes för oprovocerat våld utan behandlades utifrån sitt eget agerande.

      Ska bli intressant att höra media ikväll om de rapporterar lika ingående och med lika många ”experter” som vid förra filmen.

KommenteraAvbryt svar