Regeringen stäms *uppdaterat

En Miljöpartistisk kvinna stämmer Regeringskansliet på 520 000 kronor.

Kvinnan fick jobb som pressekreterare hos Gustav Fridolin, men redan efter två dagar fick hon sparken. Vid en säkerhetskontroll upptäcktes det att kvinnan har en skuld hos kronofogden på 188 000.

Kvinnan åberopar att hon fick sparken p.g.a. sitt kön, sin hudfärg och sin etnicitet. Usch, det här låter illa för en regering som kallar sig både feministisk och antirasistisk.

Källa: Expressen

Ps. Är det vanligt att Säpo agerar mot folk med skulder hos Kronofogden? Med tanke på att Fridolins partikamrat Romson plockat in en dömd knarksmugglare i regeringskansliet och nog borde det vara ett större brott. Kanske finns det annat bakom?

2015-03-03_1238

 

*Uppdaterat 2015-03-05

Nya uppgifter kommer nu fram i Expressen. Den sparkade kvinnan hävdar i sin inlämnade stämningsansökan att hon valdes till sin uppgift för att visa upp ett ”mångkulturellt ansikte” p.g.a. av Miljöpartiets ledning själva inte hade något eget nätverk av människor med annan etnicitet. Med tanke på klädseln hos den maskerade kvinnan kan vi utgå från att det inte rör sig om Anwahr Athahb som det tidigare spekulerades i. Så går det när media inte avslöjar sanningar, utan istället överlåter till medborgarna att gissa och ana.

Källa: Expressen

22 thoughts on “Regeringen stäms *uppdaterat

  1. Miljöpartiets mångkulturellt fula ansikte får schavottera i Expressen och upprör Petterssons läsare, med all rätt. Jag ger fyra 4 stjärnor till Expressens undersökande journalist(er) som ställer upp på att ingen ska lida på grund av sin etnicitet, kön eller sexuella läggning. Fem stjärnor till den försmådda som inte vill vara barnvakt när hon fått ett toppjobb under mandatperioden. Oavsett räkningen hamnar hos svenska skattebetalare. Laga ni – äta(s) vi. En travestering på en svensk skolramsa som svenska barn fick lära sig i svenska folkskolan. Lagan, Nissan, Ätran och Viskan

  2. Apropå regeringens jämställdhet och rättvisa

    Poeten och diktaren Svetsblänk ger uttryck för sina känslor.

    När Rättviseförmedlingen fyllde fem år fick man en något otippat present i form av en dikt skriven av statsminister Stefan Löfven.
    Seher Yilmaz är ordförande i Rättviseförmedlingen och säger till SVT Nyheter att hon blev både glad och överraskad av hälsningen.

    Svetsblänks dikt.

    Sverige är kanske världens mest jämlika land,
    Men det bygger ju på att många är så kassa.

    Det blir som en droppe vatten kallar sig för ocean i ökensand,
    bara för att den råkar ha större massa.

    Nej, vårt samhälle håller fortfarande många människor tillbaka,
    diskrimineringen och osynliggörandet är en skam och ett hån.

    Därför gläds jag åt att ni är med och gör det enda raka,
    och arbetar för lika rätt – oavsett vem du är, eller var du kommer ifrån.

    Och ni sprids nu till England, Italien, USA,
    snart kanske ännu längre bort.

    Det är en utveckling som är otroligt bra
    – inte minst för att jag gillar export.

    Så kära vänner, var stolta men inte nöjda över resultatet.
    Jag önskar er all lycka i den fortsatta succén!

    Länge leve Rättviseförmedlingen – ned med patriarkatet,
    med vänliga hälsningar,Stefan Löfven

    http://www.svt.se/nyheter/sverige/lofven-hyllar-rattviseformedlingen-med-dikt

    • Det ska bli intressant att få veta hur Löfven & Co gör med avtalet med Saudiarabien. Om de förnyar eller förlänger avtalet så är regeringen inte trovärdiga feminister längre. Till och med Gudrun måste ju yla då?

  3. Att det inte är något problem att få jobba hos MP om man är narkotikabrottsling ligger väl i deras ideologi? Skulle man hålla rent från sådant, funnes det knappt några miljömuppar i ledande ställning kvar. Flummare allihopa, som de är…

  4. Smart kvinna, att få både skulden betald och pengar
    över , allt för två dagars anställning? Det är min själ mer
    än vad svetsloppan klarar av att skrapa ihop på så kort
    tid?

  5. Fick Fridolin inte behålla sitt muslimska politiskt korrekta kuttersmycke?

    Den lille blonde uppblåsta självgoda pajasen får leta vidare. Han hittar säkert den kompetens han söker i någon somalisk kvinnoförening.

    Kompetens då, sa Bill. Behövs inte, sa Fridolin

  6. Är det något vi i EU och Sverige absolut inte behöver i resp. parlament så är det muslimer och deras hucklekärringar. Hem till öknen med dom och det NU.

  7. Som vanligt när asen blir synade närmre i sömmarna, så åker rasistkortet fram. Förpassa muhammedanhonan tillbaks dit hon hör hemma.

  8. Jag tänkte just på denna kvinna, men hade tillfälligt glömt hennes namn .Anwahr Athahb någon ledare i unga muslimer. Fridolin hade säkert velat ha henne. Tur att hon tvingades visa upp sitt ekonomiska sinne, innan något skedde. Det hon räknar upp har då inget värde då och hennes lämplighet för jobbet med stora skulder till kronofogden är likhet inför lagen. Skicka hem kärringen till sitt eget land med omedelbar verkan, för att fört sin arbetsgivare bakom ryggen.

  9. Hudfärg – ? Tyckte kvinnan såg väldigt ljus ut. Men det är klart, kanske finns det olika nyanser av vitt nu?

  10. Vi har nu fått en regering utvald enligt deras egna kriterier där mångfald och kön går före kompetens och erfarenhet. Intressant att de får smaka på sin egen medicin.

  11. Passerade inte SÄK:s obligatoriska säkerhetskontroll med andra ord.

    Verkar funnits ämbetsmän kvar på SÄK trots allt. Kanske därför SÄK hamnade under regeringen?

KommenteraAvbryt svar