Miljöpartiet vill ha mer islam i EU

POLITIK/EU. Miljöpartiet har tydligen bytt fokus på politiken från miljö till islam och att byta namn från Miljö- till Muslimpartiet är inte ett så stort steg. Hur ska man annars förklara nedanstående valbudskap.  

Anwahr Athahb som står på nionde plats på Miljöpartiets vallista inför EU-valet…

”Jag vill vara en tydlig röst mot rasism och fascism. EU behöver fler muslimska kvinnor i parlamentet”.

Varför muslimska kvinnor skulle vara bättre än kristna, judiska, hinduiska, buddistiska eller kvinnliga ateister framgår inte. Budskapet är rasistiskt.

Tänk er en valaffisch där det stod ”EU behöver fler judiska kvinnor i parlamentet” eller ”EU behöver fler vita kristna kvinnor” eller det värsta av allt ”EU behöver fler sekulära, jämlika, vita, svenska kvinnor” då blev det nog upplopp bland mussarna och miljöpartisterna.

Vi lär väl få vänta på att någon journalist frågar Miljöpartiet varför en muslimsk kvinna passar bättre i EU än en icke-religiös kvinna eller en kvinna av en annan tro.

Sanningen är att Anwahr Athahb budskap tillhör de små stegens politik – att lite i taget öka islams inflytande tills den dagen kommer då fanatikerna kan ta över…

-Pettersson anser att vi behöver mindre islam, mycket mindre i EU och på alla andra ställen men det tycker tydligen inte Miljöpartiet för en röst på MP är en röst på islam…

Anwahr_Athahb

Anwahr-Athahbs Facebook       Debattartikel av Nima Gholam Ali Pour 

10 thoughts on “Miljöpartiet vill ha mer islam i EU

  1. Det behövs inte mer vita eller kristna kvinnor i riksdagen inte för att dem är mindre värt men för att dem finns och hörs redan, hans bud är väldigt tydligt

  2. Är hon inte mer en tydlig röst för kvinnoförtrycket? Att alla EU – länder behöver förändras och gå tillbaka i tiden – är det kanske hennes uppmaning?

  3. 7-klövern hyllar mångfald. Har vi inte tagit in nog med muslimer nu? För att få lite mer mångfald – varför inte satsa på lite japaner nu?

KommenteraAvbryt svar