Dum, dummare, Boko Haram

ISLAM. Nigerias militär återtog nyligen staden Baga som varit terroristgruppen Boko Harams våld en tid. Efter övertagandet satte militären upp vägspärrar för att gripa och rensa staden på muslimska terrorister. 

De jagade männen från Boko Haram hade dock en plan för att undkomma militären – de klädde ut sig i kvinnokläder för att smälta in i omgivningen. De glömde dock en liten detalj, de hade skäggen kvar och blev ett lätt byte för militären.

Skäggig dam

 

Daily Mail 

12 thoughts on “Dum, dummare, Boko Haram

  1. Det var första gången jag såg en Neger som transvestit, men det var en hiskeligt ful fan, hen lär knappast göra succé annat än i de egna kretsarna.

      • Jaa, säkert! Vad säger ni som sitter som klistrade framför dumburken och röstar på infantila artister? Melodifestivalen är inte längre en förströelse utan en högtidlig socialpolitiskt evenemang – det hjälper till att skingra några obefintliga tankar hos de som redan har rentvättad och bakbunden hjärna. Om jag överdriver eller är elak ber om ursäkt på förhand.

  2. Ja och idag på Morronen hörde jag en Socialisthagga
    oja sig i nyheterna om att det var för mycket vita män
    i Svenska bolagsstyrelser, antagligen tyckte hon att
    lite mer Negrer hade satt fart på produktionen , men
    förmodligen var det väl mest för att påskina att vita
    män är underlägsna, men det är ju inte hennes eventuella
    fantasier som avgör. Hon borde kanske fundera på
    varför 95% av alla Nobelpristagare är just vita män.?
    Snillet här på bilden ovan kommer nog aldrig att komma
    ifråga för detta pris!

  3. Inte så lätt när de bara sett sina otäckta mödrar och fruar. Och hur de ser ut vet jag inte men kan gissa att de också har skägg? Mustasch i alla fall lär vara vanligt.

KommenteraAvbryt svar