Intervju med Lars Wilks

Intervjun är gjord för någon dag sedan, innan gårdagens mördande i Köpenhamn. Intressant är också den korta sekvensen med kvinnan tillhörande den ”fredliga och humana” (huvudhackarna) så kallade religionen.

12 thoughts on “Intervju med Lars Wilks

  1. Intervjun gjordes för flera år sedan, inte ”förra veckan”. Man kan inte lita på datumet när den ”las upp” på en random sida. ”Tältets” åsikter är avskyvärda, men det är dålig faktakontroll också. Flera år gammalt, men viktigt klipp.

    Tänk så här: Om detta presenteras som ”en nyhet” så är det lätt att ”spräcka ballongen”. Vem som helst som är läskunnig förstår att tältkvinnan inte intervjuades ”i onsdags” utan för några år sedan. Och då flyttas fokus, från hennes rabiata fanatism, till trovärdigheten hos de som (liksom Pettersson) tar upp det som en ”nyhet”.

    Det är synd. För då urholkas trovärdigheten. ”Han hade ju helt fel då, så nu har han nog fel igen!!”. Tills man hamnar i ”Petter & Vargen”-kategorin. Akta er för den!

  2. Lars Wilks är en strong kille, han viker inte för att medeltida
    idioter tror att dom ska bestämma vad vi inte får göra
    här i landet!

  3. Brains mot no brains. Wilks uttalar sig som en strong man med frihetliga ideal, medan de som är ute efter honom saknar alla argument förutom att han är en gris som måste dö. När jag var liten och nån kivades med mig sa mamma alltid, bry dig inte, ignorera bara, så kommer dom att tröttna till slut. Vilket naturligtvis stämde då.
    Men inte ens det hjälper här.

  4. Det finns en världsomspännande agenda för islam att inte assimilera sig i västvärlden……………….de vill ha världsherravälde !
    Sveriges politiskt korrekta etablissemangs inställning till agendan är ett viktigt verktyg för islam, spelar med islam på deras planhalva.
    ”Bygg en moskè baby , bygg gärna …………….baby”.

KommenteraAvbryt svar