Har inget med islam att göra

Sanningssägaren Pat Condel om PK medias och politikers lögnaktiga och ofta upprepade påstående att:

”Det Har Inget Med islam Att Göra”

Islam har inget med islam att göra och islam har inget med fred att göra är ett par av de slutsatser Pat Condel drar.

5 thoughts on “Har inget med islam att göra

  1. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Få kan klä av kläderna på hycklare som Pat.

  2. Givetvis hade inte nazismen något med nazism att göra heller. Det var bara enstaka extremister som ställde till det. De flesta tyskar var hederligt folk…

    • Så var det nog. Dom flesta tyskar var hederligt folk, men när dom kom till insikt av vad som höll på att hända var det för sent, som i dagens Sverige. Lätt att vara efterklok. Jag tror inte Hitler hade kommit till makten om folk hade vetat om, vad hans ideer skulle sluta med.

KommenteraAvbryt svar