Åk hem muslimskit!

ISLAM. Åk hem muslimskit hade någon klottrat på dörren till moskén i Uppsala. Det är inga trevliga ord och naturligtvis går PK-etablissemanget och Twitter-vänstern igång. De är klara över att det är rasism, de vet att det är högerextremister och det påstås att det är för att splittra samhället.

-Pettersson har en teori till. PK har väldigt noga maskat vad det står på dörren förutom klottret. Där står Kvinnoingång! Kvinnor får alltså i Sverige år 2015 inte använda samma dörr som män och muslimerna pratar om att andra vill splittra samhället. Där har ni också svaret till varför det bara är män som klagar i Grytan, Jämtland. De har helt enkelt lämnat kvinnorna kvar i Syrien för att kvinnor är mycket mindre värda än män.

2015-01-03_0403

Den inställningen bryr sig inte PK om.

Högerbilden skärmdump från Tv
Högerbilden skärmdump från Tv

Uppsalamoskén var med i Uppdrag granskning 2012. Abdul Wadod, religiös ledare i moskén avrådde han en misshandlad kvinna från att gå till polisen och tyckte att hon skulle be sin man om ursäkt. Efter programmet sa Wadod att han stod för allt han sagt om att kvinnan är underställd mannen och alla andra män i moskén håller med.

Kvinnorna syns inte till. De är förpassade till en dörr märkt med ”kvinnoingång” och sitter under bönerna bakom ett trägaller på en särskild avdelning avskiljd från männen.

– Där sitter kvinnorna i fred, säger Ahmad Berazi, informations­ansvarig på moskén i Uppsala.

I Uppsala moské, och andra moskéer, bland annat de i Eskilstuna och Eslöv är situationerna för kvinnor katastrofal. En kvinnoförnedrande och kvinnohatisk kultur råder. Ingen kvinna har någonsin suttit i styrelsen för moskén. Trots detta får moskén statsbidrag som är villkorat till ”Enligt lagen får bidrag bara ges till ”trossamfund som bidrar till att upprätthålla och stärka de grundläggande värderingar som samhället vilar på” vi får väl tolka det som att en särskild ingång och avdelning för kvinnor är önskvärt i vårt samhälle.

Allvarligt talat är det ofattbart att moskéer och muslimska samfund får en enda krona i statsbidrag. Islam är ingen religion, det är en ideologi vars yttersta syfte är att ta makten i hela världen. Steg för steg, droppe för droppe.

Inte ett enda muslimskt land har skrivit på FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Det behövs inte säger muslimerna, vi har sharia.

I ungefär 90 % av alla väpnande konflikter i världen är muslimer inblandade och alltid är det någon annans fel.

Tillbaks till klottret – Åk hem muslimskit! – vad säger att det inte är vänsterextrema feminister som klottrat, kanske Gudrun Schyman? Det borde i varje fall ha varit en feminist. Det obegripligt att feminster och andra kvinnorörelser accepterar islam.

Sedan undrar ju en misstänksam varför det klottras först när det påstås att någon försökte tända eld på moskén. Det verkar inte logisk att klottra på något man ska elda upp…förresten var några av personerna i den här röran även inblandade i den så kallade hijab-misshandeln, säkert tillfälligheter.

För att inga missförstånd ska uppstå så vill jag påpeka, att det finns mängder med justa muslimer och dem har jag inget emot, men islam är skit.

24 thoughts on “Åk hem muslimskit!

  1. islam bär ansvaret för samtliga pågående krig, tänk inget annat!
    ISLAM är ingen religion, det är en ism, som kommunism, ateism, nazism, ofta förknippat med outvecklade människor, som följer med strömningar, utan att tänka själva, för att få fred? måste samtliga dessa ismer utrotas!
    Att tillåta islam att breda ut sig i Europa, en upplyst del av världen, är som att släppa loss vilda djur mot fredliga människor, har alla glömt 11 september 2001? Inte ett ord om denna skam mot mänskligheten i SVT, där man endast tar upp skändligheter mot muslimer!!

  2. För att inga missförstånd ska uppstå så vill jag påpeka, att det finns mängder med justa kristna och dem har jag inget emot, men kristendom är skit.

  3. ’ Där sitter kvinnorna i fred’ säger muslimen. Man häpnar över ordvalet! Men det säger allt om deras syn på kvinnor och vad de duger till. Som de också klart uttrycker sedan.

    F!- feninister är ett skämt, feminismen är kapad för länge sedan av homorörelsen som älskar allt ’avvikande’ från svensk kultur. De hatar ofta Sverige på samma sätt som muslimer, och sina vänner sviker man inte.

  4. Vidrigt är vad det är, detta från Luton 2012, finns väl inte någon som tror att det har blivit bättre !
    Den unga kvinnan i klippet blir både skymfad och skrämd av de rabiata islamisterna.

    • Låt oss göra det då. Den som tar till svärd, ska med svärd förgöras.
      Står i bibeln, var vet jag inte, och det är för sent att googla.

      • Ja de e ju själva fan olli, bra kar reder sig själv, svara på sitt eget inlägg! Väntat typ 12 tim! Skrattade gott! /mvh leif

  5. Vad bevisar detta? Inget, så länge det inte finns några ”skyldiga” så kan de säga – Vad de vill… Fabricerar nyheter för spä på hatet!

  6. Så var det även med Kristendomen förr i tiden, att
    kvinnor gick in från skuggsidan och männen på Solsidan
    i kyrkan, men sedan reformerades kyrkan till det
    bättre, och kyrkan fick mindre makt över folket.
    Detta kan ses på många kyrkor idag att det fanns två
    ingångar eftersom man har kvar själva dörrsmygen.
    Men att Islam kommer att gå samma väg är väl omöjligt
    här besitter man idag samma inskränkta förakt mot
    kvinnorna som kyrkan här hade på medeltiden!

      • Javisst är det länge sedan, men det har förekommit,
        och det är därför det är så otroligt korkat att vi ska ¨
        tvingas att förstå en religion som i sin utövning är
        tio reser värre än den som har fått inrätta sig
        efter samhället!

  7. Muslimer är inte säkra här. Det bästa vore att åka tillbaks till sina egna fridsamma länder där de kan utöva sin religion bland trosfränder.

  8. Som ”trogen” ateist kan man aldrig sluta förvånas, av hur enögt och hycklande våra ”ledande” rikspolitiker ställer sig till, hur utövandet av islam som religion får fortgå i landet Sverige.

    Hur snedvriden debatten är och inte på något sätt ifrågasätter eller granskar de islamska samfunden ur alla synvinklar. Inte bara genom ett kategoriskt ”enfaldigt” försvar, uttala sig om att vi har ”religionsfrihet i detta land”.

    Att vi har religionsfrihet är mycket bra och det vet vi alla redan.

    Däremot kan man inte låta religiösa samfund få bedriva sin verksamhet, på sätt som motverkar/strider mot våra grundläggande demokratiska rättigheter, som enskilda invånare i Sverige. Då definitivt INTE genom statligt stöd och dålig kontroll.

    Man ska inte få ”gömma” sig under benämningen religionsfrihet. Det borde våra folkvalda ha lärt sig nu och borde ha lärt sig för länge sedan.

    Religionsfrihet innebär inte, att man har ”egna lagar” som står över de svenska grundlagarna, på något sätt, i vår respekterande demokrati.

    • Jag är också ”atteist”, Vad jag inte begriper det är hur det Svenska samhället kan tillåta kyrka och dess ledare få gömma efterlysta personer i Sverige, utan att bli dömda för det.

  9. Ja man undrar om de feminister som gladeligen skriker att de vill ”klippa kuken av män”… gäller det inte muslimer som tvingar kvinnorna att sitta längst bak i salen.

    Kanske är det en Fi-reaktion på bilden med bostadsministern i Turkiet där beslöjade kvinnor får stå två rader bakom. Eller är det en protest mot att små muslimska pojkar får lära sig att deras jämnåriga och äldre församlingsflickor får sitta lägst bak i skolsalen, upptryckta mot väggen och får undervisning i mån av tid, när gossarna fått sitt.

    Den hemska sanningen för hatmånglarna i PK-mobben är väl snarare att de vet hur många intressesfärer som skulle kunna ha skrivit budskapet; desto större anledning att snabbt som fan peka finger på sverigedemokraterna.

  10. Håller med Pettersson, verkar skumt hela grejen.Skulle inte förvåna mig om det är false flagg grej.

  11. Och så ska regeringen enl manifestationen igår avsätta än mer resurser för att ”undervisa” om islams godhet för att motverka ”islamofobi”.

    • Enligt polisorganisationen så har inte polisen resyrser att skydda det Svenska folket mot kriminalitet. Men som Reinfeldt sa Sverige är inte till för Svenskarna utan det tillhör invandrarna. Det är väl därför som invandrarna får skydd, men inte Svenskarna.

Kommentera