Tiggarna reser hem, men återkommer

SVT:s Östnytt har gjort mängder av reportage om upptagningsområdets tiggare.

Nu berättar man att tiggarna i Linköping bjudits på julmat och fått julklappar i form av presentkort och kläder. Med lite vemod i rösten berättas också att flertalet tiggare rest hem till Rumänien och Bulgarien på en kortare semester från sina arbeten. Linköpingsborna kan dock vara lugna. De har lovat att återkomma under januari och tro mig när jag säger att de då lär ha med sig både släkt och vänner, som alla fått höra hur generösa svenskarna är.

Källa: SVT

4 thoughts on “Tiggarna reser hem, men återkommer

  1. Ja, här kommer lite fakta från en arbetande på en mack i Sweden…dessa tiggare kommer dagligen in för att köpa öl och cigaretter, men ska åka hem över jul men kommer tillbaka i januari…dom har alltså råd att åka hem över jul….där ser man..men du blåögde svensk…skänk mer vetja…

  2. Förkastligt störande med alla dessa tiggare, tänker inte ge några mynt till dessa som man får kliva över när man handlar,vissa drar ju i en, mina barn blir rädda och samtidigt ledsna.DOM SOM GER FATTAR INTE-GE LILLFINGRET-TA HELA HANDEN PRINCIPEN. Förjävligt,det måste stoppas innan folk inte vill gå och handla.

  3. Semester utomlands kan jag bara se i stjärnorna efter, inte ens chans att jag har råd. Men så lever jag ärligt som en dum svensk. Förtjänar inte ens att leva enligt muslimer och svenska politiker. Folkutbytet är förankrat hos politiker och deras nya adel. Hur kan muslimer se sig själva i spegeln? Vad ger dem rätten till mitt land? Och hur man kan påstå att zigenare byggde Sverige, det är ett hån mot våra döda släktingar som gått före oss i och ur tiden. De jobbade och slet sönder sina kroppar, för mig och mina barn, inte för alla jordens losers som måste massimporteras.

KommenteraAvbryt svar