S-topp säger sanningen i Frankrike: Den svenska modellen är i fara

INVANDRING/VALET 2015. Närings- och innovationsminister Mikael Damberg är lojal med PK-politiken i Sverige. I Frankrike säger Damberg lite andra saker.

Det är i en intervju den 3 december med franska Le Monde, som den socialdemokratiske minister radar upp problem med massinvandringen till Sverige: fallande skolresultat, hög invandring, hög arbetslöshet osv. och visar att han är ännu en politiker som tror att dubbelmoral är dubbelt så bra.

”Sverige står också inför stora problem med massan av flyktingar från Syrien och Irak. I år väntas upp emot 100 000 asylansökningar. Förra året stod Sverige ensamt för en femtedel av alla beviljade asylansökningar i EU – fler än vad vart och ett av de stora medlemsländerna Tyskland, Frankrike, Italien och Storbritannien beviljade.

– Den svenska modellen är i fara, säger näringsminister Mikael Damberg till Le Monde. Vår välfärdsstat är inte byggd för att fungera med en arbetslöshet på 8 procent. Invandringen är en verklig utmaning: måste vi ändra politik?”

2014-12-24_0621

 

5 thoughts on “S-topp säger sanningen i Frankrike: Den svenska modellen är i fara

  1. …va tror ni skulle hända i ett eventuellt omval ifall Sossarna
    gick ut med detta innan?… var så säkra, sanningen lär inte
    dröja så länge efter att vallokalerna stängt…allt fint valfläsk
    som S lurat på sin ”fårskock” kommer då visa sig vara ruttet,
    efter att det tinat upp…kommer nog bli bräkanden i leden

    Förruttnelsen kommer de beskylla SD för ha förorsakat, i
    andra hand Alliansen…iof har de då rätt va gäller Alliansen
    Fredrik Reinfeldt hann göra mycken skada, under de åtta
    år han satt…vet säkert det själv, därav brådskan bort från
    allt ansvar…

  2. ”Vår välfärdsstat är inte byggd för att fungera med en arbetslöshet på 8 procent.” Varför jobbar de då så intensivt med att öka på den hela tiden genom massiv import av icke anställningsbara? 81 % av svenskarna förvärvsarbetar gentemot 54 % av utomeuropéer vilket ger största skillnaden inom EU på grund av att svenskar är flitigast (dummast?).

    Nej ge oss ett extraval (om ni törs) så ska vi slå er på fingrarna så ni sällan glömmer det.

    • Det skulle inte förvåna mig om den fega kraken Lövén inte utlöste något extraval. 7-klövern är nämligen så enormt rädda för SD, för dom vet att efter detta extraval så har SD över 50% av rösterna och bildar majoritetsregering.

      • 50% vet jag inte, men kraftig ökning igen är nog rätt säker. 50% blir det nog först då svensken blir tvungen att dela bostad med en invandrar eller sin hemflyttade åldrande förälder då äldreboende behövs till annat.

        Det brukar sägas att folk är inte så dumma som de verkar, de ÄR dummare. Och det stämmer i hög grad på svenskarna idag.

KommenteraAvbryt svar