Sverige idag

Politiker, journalister och proffstyckare försvarar dagens invandringspolitik…

…och de bor ofta i områden där inga eller ytterst få invandrare bor.

Människor, inklusive många invandrare, som bor där många invandrare bor, undrar å sin sida varför svenska politiker bedriver denna politik.

Det är klart, lever man inte i närheten av verkligheten är det ganska lätt att föra fram åsikter som inte är förankrade hos verklighetens folk. Jag har personligen bott i stadens mångkulturella område och sett verkligheten på väldigt nära håll. Roar man sig med att se över var stadens politiker och journalister bor, märker man ett tydligt tecken. Få, om ens några, bor i detta mångkulturella område. Ändå hävdar de att de vet mer om verkligheten i detta område än vad jag och andra som bor/har bott där. Säger en hel del om bilden av verkligheten.

Näst gång du läser om en politiker, journalist eller proffstyckare som hyllar det mångkulturella samhället. Ta reda på var de bor och ni kommer själva att se.

I Danderyd är det mångkulturella inslaget litet om ens något. Reinfeldt som bor här vill att Sverige ska ta emot ännu fler flyktingar.

danderyd

I Rågsved där Reinfeldts mångkulturella inslag är enormt, undrar de boende varför Sverige tar emot ännu fler när man inte kan hjälpa de som redan finns här.

9 thoughts on “Sverige idag

  1. Folk i Danderyd har stora villor, de som har röstat på 7-klövern borde registrera sig hos migrationsverket så kan MV skicka lämpligt antal flyktingar (3-4 st. per rum är lagom).

  2. Ja ta reda på alla nobless områden och skicka sen ett antal
    tiggare dit med sina pappmuggar, nej förklara för tiggarna
    att där bor bara rika personer som älskar invandring, så det
    är bättre att dom tar varsin spann istället för här kommer
    det att vankas större summor, och sina tält kan dom slå upp
    i trädgårdarna, det är bara för högdjuren att gilla läget.
    Massinvandring är beställt, och massinvandring är
    levererat!

  3. Man kan ju undra varför man bygger flygfält. Först Bromma som när det byggdes låg i ödemarken. Sedan Arlanda, likadant. När dessa byggts kom folket. Då börja klagomålen om oväsen strömma in. Alltså. Först flygplatsen sedan bostäderna.

    • I synnerhet i Djursholm. Många andra delar av kommunen är redan knökfulla. Det blir nog ändring på byggandet när M fått ihop med FP i kommunen och skippat det näst största partiet C,
      Reinfeldt har i alla fall haft den goda smaken att stanna i Täby, som ju ska ha en No go zon, där han kan berika sig på fritiden.

  4. Som skåning tycker jag att man inte ska lägga ner Bromma, utan flytta den närmare centrum, så att jag kan gå direkt från ankomsthallen till Sergels Torg. Riv de hus som behövs och de skåningsfientliga 08-or som tycker att de störs av buller får väl köpa öronproppar.

KommenteraAvbryt svar