Kriminella invandrargäng verkställer religösa lagar

ISLAM/INVANDRING. Muslimer använder kriminella invandrargäng för att verkställa religiösa sharialagar i bostadsområden i hela Danmark.

Den oheliga alliansen mellan religiösa extremister och hårdkokta brottslingar i vissa bostadsområden resulterar i att särskilt yngre människor kommer att tvingas in i den muslimska världen och kvinnor tvingas bära kläder godkända av de religiösa.

Gängmedlemmarna stöder vanligtvis de extremistiska imamer och moskéer som har en strikt tolkning av islam. Det säger integrationsrådgivaren Mohammad Rafiq från det internationella Institutet för mänskliga rättigheter, som identifierar sju områden där detta pågår.

-I flera områden ser vi att fundamentalisterna stöds av gängen. Människor är mer rädda för de muslimska extremisterna när de backas upp av gängmedlemmar. Följden är att människor inte vågar stå upp mot extremisterna, eftersom de vet att de kommer att bli misshandlade av tuffa brottslingar, säger han.

-Pettersson har hela morgonen hört på radion om stenkastning och brandbomber i Stockholm men svenska journalister kallar av någon anledning de kriminella invandrargängen för ungdomar, det är ett hån att jämföra alla dem som sköter sig med detta slödder…

Läs mer på Ekstrabladet

7 thoughts on “Kriminella invandrargäng verkställer religösa lagar

  1. Skeenden av olika slag, t ex det i artikeln beskrivna, har orsaker och viss historia, vilken i de flesta andra sammanhang är grunden för bedömningar av hur utvecklingen framöver kan se ut. Det är inte svårt att se den eskalering över tid av antal och former för för oss i frekvens och art främmande händelser såsom ökningen av våldshändelser, våldtäkter, brandbomber, upplopp, gängkriminalitet mm.

    Det är heller inte svårt att tro att detta kommer att fortsätta öka och få än mer främmande uttryck av radikaliserade personer och grupper. De människor som kommer att bli offer för dessa händelser vet såklart ännu inte om det, och är det pris vårt land betalar för en okontrollerad invandring och en mycket dåligt skött integration. Slutsats är att i detta sammanhang bryr sig våra folkvalda inte om de enskilda människornas utsatthet (utom de miljoner människor som ”behöver komma hit”)!

    Det är märkligt att historiken hittills inte på ett tydligt sätt sammanförs och att prognoser (som vi vill vara så bra på i andra sammanhang) görs över hur det kan te sig om 2-5-10år inom detta område. Jag saknar även allvarliga försök av etablissemanget att beräkna kostnader för nuvarande invandringsstatus. Som C Bildt twittrade: ”När människor kommer i arbete är det lön och skatt. Innan dess kostar det. Därför viktigt med snabbare integration.” Om en så erfaren politiker är medveten om och medger att det kostar – vad kostar det då?

    Säger som min gamle svärfar, fattig småbonde – ”Så ska vi ha’t, men var ska vi ta’t? Sverige är ett sjukt land, politiskt och journalistiskt. Det är minst sagt ledsamt!

    Jag läser numera danska och norska media, som inte medvetet lurar sina läsare.

  2. Våra svenska PK-arslen vet ju naturligtvis att detta aldrig skulle förekomma i Sverige, och de PK-arslen som förstått faran spelar naturligtvis som vanligt idioternas teater…

KommenteraAvbryt svar