Naiv på gränsen till dum

INVANDRING. Oroligheterna i världen, särskilt i Irak och Syrien, har gjort att antalet asylsökande flyktingar som kommer till Sverige är rekordstort. Nästa år beräknas 95 000 människor söka asyl i Sverige. Till detta k0mmer  50-60 tusen anhöriginvandrare. 2014-11-16_0821

Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson säger i Ekots lördagsintervju i dag att det inte handlar om en tillfällig topp, även om det blir allt svårare att ta sig till Europa. Han öppnar för att införa ett regelverk som ska göra att flyktingar sprids över landet, vilket ommer sätta press på kommuner som inte tar emot i dagsläget.
Danielsson säger att användning av lagen om offentlig upphandling inte kan tvinga kommuner att ta emot flyktingar men han öppnar för förslaget att tvinga kommuner till beredskap för flyktingmottagande.
– Det kan inte komma som en överraskning för det svenska folket att det är krig i Syrien. Vi måste ha beredskap, säger han.

Twitter

 

13 thoughts on “Naiv på gränsen till dum

  1. Uttalat av en överbetald skitstövel som naturligtvis
    precis som alla andra godhets jesusar bor i områden
    där ingen flykting äger tillträde?

  2. När det krigades i Europa då tog vi emot skandinaver och flyktingar från baltikum eftersom det är vårt näromrade. Men sen när blev mellersta östern våra närmaste grannar?
    Men återigen vi får det styre vi röstar fram och 87% synes älska främlingar från middle east north africa och speciellt om de är muslimer.

  3. Gör Anders Danielsson till försvarsminister. Han verkar ju ha ett bra konto att ösa pengar ur.
    Det kan komma som en överraskning för det svenska folket när det blir krig/inbördeskrig i Sverige. Vi måste ha beredskap.

    • Och sitt eget konto har han byggt upp så mycket
      att han kan pysa ut ur landet strax innan det havererar.
      Hoppas att någon då söker upp honom där och ger
      honom det straff som borde vara givet för landsförrädare!

  4. Sen när blev arabernas och islamisternas problem vårt problem? Låt dom ta kål på varandra. Istället för att dra hit problemen säger jag. Allt efter principen ”Bättre att rädda många än att rädda en och riskera allas död”. För det är vad som kommer att hända när vi importerar deras hat hit.

  5. Vi måste så snabbt som möjligt göra oss av med 7-klövern och se till att SD får 100% av rösterna. Vi kan inte ha det så här längre. innom tio år har vi ett fullt utvecklat inbördeskrig här i Sverge om inte dessa förbrytare som nu styr avlägsnas från Sverige.

  6. Den stackarn är väl en nyttig idiot som dansar efter politikernas pipa. Om han skulle våga säga sanningen och konsekvenserna som väntar så skulle han få sparken.

  7. fredrik stefan o sjuan är grova brottslingar och har förskingrat vår välfärd. Beredskap måste vi ha, var så säker på att det krig och eländigt som de har i andra muslimländer redan kommit till Sverige. Tio år till är svensken i minoritet och kommer bli behandlad som om vi var utlänningar och glöm all välfärd den har de grovt kriminella fredrik o sjuan gett bort. Svenska folket måste förstå att Sverige är inte längre till för oss Svenskar. Gör inte det Svenska folket uppror så får de skylla sig själva.

KommenteraAvbryt svar