GW – Fridolin är en orm och ingen bra människa

INRIKES. I början på året kunde Leif GW Persson 69, knappt gå och led av svår smärta från höften. I mars lade han sig på operationsbordet.

– Det gick alldeles utmärkt, jag var hemma på tre dagar. Privat vårdalternativ, perfekt, tar de bort det ska jag lämna landet, säger Leif GW Persson.

2014-11-02_1214

Så snackar en sann sosse. – Ja jo, men du var inte med på den gamla statliga tiden när man skulle dela rum med snoriga ungar samtidigt som du lyssnade till de glada skriken från personalens kafferum.

Apropå valet så förutspådde du utgången i en krönika en månad innan valet, och det blev nästan prick så. Är du synsk nu också?

– Nej, det var inte så svårt. Men det är ett knepigt läge detta. Det är inte bra att ge kommunisterna allt de pekar på och Jimmie Åkesson är inte dum på det sättet, han kan ställa till problem på allvar. Den där Fridolin är en orm, men det lär väl visa sig.

Orm? Det får du utveckla. Har du träffat Gustav Fridolin?

– Det kan du ge dig fan på att jag har, det är därför jag vet att det inte är en bra människa. En riktig liten orm.

– Jag tänker inte utveckla detta av hänsyn till andra än Gustav Fridolin. Men det går tillbaka till tiden när han skulle bli nåt slags stjärnreporter på TV4. Jag har aldrig i mänsklig mening träffat en mer hänsynslös och dålig journalist. Och det där är egenskaper som naturligtvis går igen i annat.

– Stefan Löfven däremot är en hederlig människa. Därmed inte sagt att han kommer att klara detta. Men han är en hygglig karl.

Ovanstående från GW:s krönika i dagens Expressen. Läs hela HÄR.

9 thoughts on “GW – Fridolin är en orm och ingen bra människa

  1. Har alltid också misstänkt Fridolin för att vara en orm. Och fick vatten på min kvarn efter han och miljöpartiets lilla demonstration mot SDs valvaka där dom tände ett ljus för varje ”flykting” som drunknat i Medelhavet på SD..

KommenteraAvbryt svar