Den svenska regeringens nya vänner Mahmoud Abbas och Fatah uppmanar till våldsamheter i Jerusalem idag

Det styrande partiet Fatah (socialdemokraternas systerparti) på Västbanken som representeras av president Mahmoud Abbas uppmanar till våld på fredagen i Jerusalem.

På grund upplopp och mordförsök i Östra Jerusalem stängde myndigheterna i Jerusalem området kring al-Aqsa moskéen under torsdagen. Detta resulterade i att palestinska myndighetens president Mahmoud Abbas igår torsdag uppmanade till våld ”med alla tillgängliga medel”. Israel har dock redan meddelat att man återöppnar området för fredagsbönerna.

Karikatyr från palestinsk media som visar en israelisk soldat skära av "halsen" på al-Aqsa moskéen likt en ISIS-terrorist.
Karikatyr från palestinsk media som visar en israelisk soldat skära av ”halsen” på al-Aqsa moskéen likt en ISIS-terrorist.

Det var den palestinska nyhetsbyrån WAFA som rapporterade uttalandet:

”Fatah kallar sina krigare och det palestinska folkets massor till Al-Aqsa moskéen och det ockuperade Jerusalem.”

Organisationen Palestinian Media Watch följer noggrant alla uttalanden som görs i Gaza och på Västbanken. Oftast når dessa uttalanden inte västerländsk media men det är viktigt att belysa den stora skillnaden mellan de uttalanden Fatah och Abbas gör internationellt och vad de säger till den egna befolkningen. Allt som oftast är uttalandena sina egna motsatser.

33 thoughts on “Den svenska regeringens nya vänner Mahmoud Abbas och Fatah uppmanar till våldsamheter i Jerusalem idag

 1. PLO har grundats 1964 med stöd av Arabförbundet! Bakom PLO och dess terrororganisation (som kallas befrielseorganisation) står i verkligheten en hel del arabiska länder som finansierar palestiniernas terrorverksamhet. Staten Israel bildades i en demokratisk anda och en följd av en mångårig förföljelse av europeiska judar. Viljan att utplåna Israel (Israel representerar vår västerländska syn på demokrati, grundad av många judiska intellektuella från Tyskland, Östeuropa) är också en förakt mot vår västerländska demokrati, kultur. Föraktet yttrar sig mer och mer i faktiska, konkreta hot som genomsyrar Europa.
  Jag ser en mycket djup o/moralisk ställningstagande av det svenska regeringen! En gång till: Att erkänna Palestina är att erkänna den rådande brutala terrorismen som har fått fotfäste i hela Mellanöstern. Faller Israel, faller vi också! Så länge Israel får ta all hat, förakt är vi skonade…….men hur länge?

  • Skulle det betyda att Sverige har godkänt en terrororganisation PLO som dessutom är representerad i Sverige, det blir allt värre ju mer man får reda på. Tack för din information.

   • Sverige har erkänt den officiella regeringen ledd av Mahmoud Abbas. Abbas (Fatah) och Hamas har stora svårigheter att enas om konflikten med Israel. Abbas den folkvalda presidenten, den dagliga raketattacker och provokationer står Hamas bakom. Hamas har makten….Jag länkar info om Abbas….. Intressant läsning.
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_Abbas

  • Det finns två folkslag: den onda som inte tänker, känner…….
   och den goda som engagerar sig…….
   Vilket folkslag hör du till?

 2. Margot Wallström malde på TV om att ett erkännande av den fiktiva staten Palestina skulle påskynda fredsprocessen. Jag undrar om hon glömde tala om orsaken för erkännandet för Khaled Mashaal, för det har avfyrats nya raketer från Gaza in i södra Israel (141101). Men jag tror att hon menade att genom erkännandet måste Israel sätta sig ner och förhandla

  • Alla länder som har raketer bör vi ta tillbaka vårt erkännande av. Vi kan börja med USA och Ryssland. Och Nordkorea som hela tiden hotar med sina raketer bör akta sig, Sverige kanske inte erkänner er, då kan ni leva där oerkännda och hur kul är det?

   • Men Hamas som importerar raketer från Iran i samma mångfald,som Absurdistan importerar arabterrorister.Och dessa skall ”vi” alltså erkänna enligt dig !

 3. ”Vår” nya Kalle Anka-regering skapar allt fler fientliga tyskar mot Absurdistan.Efter att Löfvèn & Co nu beblandat sig i andra länders framtida enerigpolitik.
  P.g.a. detta regeringsbeslut angriper Sachsen med sitt stora landområde Lausitz där brunkolsindustrin sysselsätter många 1000-tals människor.Därtill alla städer och mindre orter,som drabbas indirekt av Vattenfalls bedrägliga beteende.
  En fortsättning med utvinning av kol kommer att ske,med eller utan Vattenfall står i varje fall klart ! Det man förargar sig över,är alla Vattenfalls svikna löften.Skall kanske också informera om,att det dåliga rykte som detta statsföretag dragit på sig,även i andra delar av Tyskland är omfattande.

 4. Vad i helvete har vi Svenskar gort för fel när vi snart skall försörja allt
  jävla drägg som kommer ifrån Afrika Stefan vad har du tänkt när pengarna
  tagit slut. Skall vi arkubisera dom Svenska skattebetalarna eller?

  • För er som behärskar tyskan råder jag er,att läsa kommentarerna som såväl innehåller hån mot Absurdistan som stort medlidande, med oss pursvenskar…Vad som förvånar mig en aning är,att man även i Tyskland har en så klar bild av miserabla tillståndet här upp !

  • Ja vad trist det är med det där hånandet av Sverige hela tiden, regeringen är dålig, folket röstar fel och alla stöttar IS.

 5. Rädda Sverige Lena?????

  ´´Följande analys av islamiseringen av Europa är skriven av Michael Mannheimer 2009 och publicerades ursprungligen på tyska på Bürgerbewegung Pax Europa webbsajt.

  ”Europa är inte ockuperat upptagen av någon yttre kraft, men trots detta faktum befinner sig kontinenten mitt uppe i en av de största demografiska omvälvningarna i sin historia …”

  Av Michael Mannheimer

  Exemplet Danmark

  Islamiseringen av Europa är i full gång. Majoriteten av européerna är hjälplösa mot denna utveckling. De informeras varken om den verkliga kärnan i islam, inte heller om bakgrunden till den islamiska politiken på europeisk mark. Muslimerna har inte kommit för att integreras i de europeiska samhällena. Deras mål är att omvandla Europa till en islamisk värld där Sharia ensam, lagen i islam, kommer att härska.

  Denna serie av handlingar ger viktig information och belyser denna fråga med hopp om att muslimerna och deras vänsterelitistiska anhängares expansionistiska önskningar kommer att bemötas med välbehövligt motstånd.

  * * * * * * * * * * * * * * *

  Del 1: Den politiska, ideologiska och religiösa bakgrunden bakom islamiseringen av Europa

  Planen av vänstern för islamisering

  – och dess ihärdiga förverkligande i dag

  I början av 1990-talet, meddelade företrädare Bündnis90/Die Grünen (Coalition90/Greenpeace) för tysk-franska Europa och en av de ledande vänsterpolitikerna, Daniel Cohn-Bendit således följande:

  ”Vi de gröna (mp) måste, sträva efter att för detta ändamål så många utlänningar som möjligt förs till Tyskland. Om de är i Tyskland, måste vi kämpa för deras rätt att rösta. När vi har uppnått detta, då har vi det segment av väljare vi behöver för att ändra denna republik. ”

  Läs hela artikeln som är lång men intressant.

  En fotnot lyder, nr 11:

  Adolf Hitler själv hade endast en marginell förståelse för islam, men han samarbetade med stormuftin av Jerusalem för att bygga ett dödsläger för judar i Palestina. Ändå kunde han förstå det islamiska uppdraget för världsdominans bättre än de flesta moderna utbildade européer kan.

  ”Om vi hade blivit muhammedaner, skulle vi ägt världen idag.” 11´´

 6. Palestina, den sanna historien:

  ”Amin Al-Husseini återvänder till Palestina. Han tar med sig sina erfarenheter av folkmord och sin vision om ett Islamskt världsimperium, där judar och kristna inte är tillåtna.

  Grunden för dagens palestinska elände:

  1920/1921 Upplopp;
  Amin Al-Husseini blir den ledande figuren när det gäller att skapa upplopp och gatuvåld bland befolkningen. Amin Al-Husseini påbörjar en livslång kampanj för att skapa hat mellan judar och muslimer under det Brittiska protektoratet Palestina. Han börjar terrorisera lokala muslimska ledare som ser honom som en bråkmakare.

  1921
  Stor Mufti

  Brittiska imperiet tillsatte honom som Stor Mufti i Jerusalem. Hans brutalitet blev välkänd.

  1933
  Hitler får hjälp av araberna

  Arabiska nazistiska grupper bildas över hela mellanöstern
  Unga egyptier, ledda av det muslimska brödraskapet, där Abdul Gamal Nasser är medlem och senare blir president. De unga egyptiernas slogan ”Ett folk, Ett parti, En ledare” är en direkt översättning från den tyska nazismens slogan.

  1941
  Europeiska judar får inte fly till Palestina
  Amin Al-Husseini sitter I Berlin med Adolf Hitler där de tillsammans beslutar att utrota judarna och utformar den berömda ”slutliga lösningen”.
  Hitler hade annars tänkt deportera judarna ut ur Tyskland, men Husseini var emot detta och lyckades övertala Hitler om att döda judarna på tyskt territorium.

  Den slutliga lösningen ledde till att 6 miljoner judar avlivades, varav en miljon var barn.”

  • Ett litet tillägg: 1920 bodde ungefär 590000 araber (idag kallar sig palestinier) som levde som nomader och vandrade runt i ett stort geografisk område (delvis levde de i små byar). Idag finns ca. 3.7 milj araber (palestinier) som lever på Gaza och Västbanken. Försök hitta historiska beskrivningar om Palestina – ni kommer inte att hitta! Palestina som nation har aldrig existerat och dess befolkning är arabisk som har blivit fördrivna av närliggande arabiska länder……..
   Denna stat som Sverige är erkänt är styrda en av det värsta terroristorg. Hamas…..djupa rötter i Libanon, Syrien, Egypten………Alltså Sverige har genom sitt erkännande legitimerat terrorismen…… Jag tror inte det kan bli värre….

   • Anna suveränt summerat av dig du får en eloge av mig också. Är du insatt i PLO som grundades 1964 av Arafat, Abdel Nasser och Abbas finns representerat i Sverige och vad jag förstår fungerar som någon sorts ambassad ?

   • Ojdå de knallade runt där i öknen och existerade inte ens sen blev de bortjagade av andra icke existerande. Grannarna tyckte att de kunde bli terrorister och de tyckte att det var en bra idé men ingen fanns att terrorisera . Då flyttade det in massa ryssar , amerikaner och diverse andra folkslag. Det var bra för nu fanns det äntligen nån att bråka med!

  • Det där med Stor Mufti tycker jag är kul, det ger vissa associationer , ni förstår vad jag menar…..

 7. Även oooommm dessa ”palestinska uttalanden” nått Absurdistan hade de
  censurerats bort !
  I en STATS-styrd press kommer inget negativt att publiceras.Det jag undrat över sedan åratal,är hur den 80/90 %-iga Sionstiska svenska pressen,kan tyglas i sin extrema vänsterriktning ! Bonnier & Co måste lida någon form av sjukdom….

 8. Och nu när vettvillingarna i Absurdistan erkänt dem, får de ytterligare tillfälle att utöka sin ”avancerade vapenarsenal”. Bidraget stiger från 500 miljoner till 1,5 miljarder. Idiotin har inga gränser!

Kommentera