Hamas fortsätter bygga terror-tunnlar

ISRAEL/PALESTINA. Den terrorklassade organisationen Hamas, som styr i Gaza och samarbetar med den palestinska myndigenheten på Västbanken, meddelar på en hemsida att rörelsens väpnade gren fortsätter att gräva tunnlar, även efter kriget i somras.

2014-10-31_1054

Hamas meddelar att ”Kassams spadar” fortsätter att gräva tunnlar och att de arbetar som i en bikupa, tunnlarna ska sedan användas till att kidnappa eller döda israeler.

Hamasbefälet Abu Khaled säger ”vi behöver varje minut. Vi har mycket arbete framför oss som kräver stora ansträngningar och tålamod.”

Arbetet i tunneln aldrig upphört tillade han och fortsatte med att hans män började gräva tunneln för några år sedan.

”Tack Gud för att du ger oss soldater som specialiserat sig på att gräva tunnlar. Sant är att detta är ett hårt arbete, men vi måste hålla i minnet att vi kommer att belönas av Gud,” sade en annan av terroristerna.

– Pettersson tycker att Mehmet Kaplan och de andra i regeringen ska åka ned och hjälpa sina fredsälskande vänner att gräva, samtidigt kan de kontrollera så vi får valuta för de 700 miljoner vi skänker i bistånd varje år till terroristerna…

Jpost

8 thoughts on “Hamas fortsätter bygga terror-tunnlar

  1. I Statsbudgeten för 2015 redovisas under utgiftsområde 7 (internationellt bistånd) att 200 miljoner kronor har betalats till Västbanken och Gaza under 2013. En del av detta används sannolikt för att betala pensioner till terroristers/jihadkrigares änkor.

    Under 2014 anvisades 1,43 miljarder kronor till internationella organisationer varav FN är en av dem. SIDA och UD har under 2013 betalat ca 350 mkr till UNWRA (FM-organ).

    UNWRA har under 2013 spenderat motsvarande nästan 2 miljarder kronor (282.5 miljoner US$) för att muslimerna skall ha råd med bl a följande: http://www.jihadwatch.org/2014/10/unrwa-schoolbooks-in-gaza-stress-jihad-martyrdom-denial-of-israel-and-return-of-refugees-by-force-of-arms

    Biståndsmedlen lär också bidra till att fler tunnlar byggs av barnarbetare som omkommer vid dessa byggen. De barn och ungdomar som intervjuas i filmen är emellertid gravt hjärntvättade och de deltar gladeligen i ”det heliga kriget”.

  2. Har dom inte nåtts av nyheten att Sverige ställer krav på dom. Eller var ett av kraven att dom skulle skynda sig på att gräva.

  3. Ja och nu har man fått Besserwissern Sveriges godkännande
    för dessa terrortunnlar, jag hoppas att Israelerna minerar långt ner i marken så att idioterna spränger sig själva i luften!

  4. Ja det blir nog flera tunnlar nu när Margot o Stefan sänder 1 milijard av
    skattebetalarnas pengar !

    • Nej ! Den gör för mycket oljud. Bättre att fortsätta att låta barnen gräva. Hur många tunnelarbetande barn var det som dog under förra utgrävningen ?

Kommentera