Hamas fortsätter bygga terror-tunnlar


ISRAEL/PALESTINA. Den terrorklassade organisationen Hamas, som styr i Gaza och samarbetar med den palestinska myndigenheten på Västbanken, meddelar på en hemsida att rörelsens väpnade gren fortsätter att gräva tunnlar, även efter kriget i somras.

2014-10-31_1054

Hamas meddelar att ”Kassams spadar” fortsätter att gräva tunnlar och att de arbetar som i en bikupa, tunnlarna ska sedan användas till att kidnappa eller döda israeler.

Hamasbefälet Abu Khaled säger ”vi behöver varje minut. Vi har mycket arbete framför oss som kräver stora ansträngningar och tålamod.”

Arbetet i tunneln aldrig upphört tillade han och fortsatte med att hans män började gräva tunneln för några år sedan.

”Tack Gud för att du ger oss soldater som specialiserat sig på att gräva tunnlar. Sant är att detta är ett hårt arbete, men vi måste hålla i minnet att vi kommer att belönas av Gud,” sade en annan av terroristerna.

– Pettersson tycker att Mehmet Kaplan och de andra i regeringen ska åka ned och hjälpa sina fredsälskande vänner att gräva, samtidigt kan de kontrollera så vi får valuta för de 700 miljoner vi skänker i bistånd varje år till terroristerna…

Jpost


8 responses to “Hamas fortsätter bygga terror-tunnlar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: