Bo Frank (M) om beröringsskräcken

”…många kollegor från olika partier delar nog Ljungmans syn. I vårt län har olika allianspartier förespråkat kontakt med sd! Och haft det!”

Så skriver Bo Frank (M) i sin dagbok. Ämnet berör förstås partikollegan Lars-Ingvar Ljungmans uttalande om att samarbeta med Sverigedemokraterna.

Frank skriver också att många medborgare hör av sig och anser att man dissar SD och att detta kan komma att slå tillbaka. Min personliga tro är att många politiker, inte minst i kommunerna, innerst inne vill ta steget men hålls tillbaks av rädsla. Inte sällan tvingas kommunpolitiker ta konsekvenserna av beslut som fattas av regering och i riksdag och dessa politiker möter varje dag medborgare som på olika sätt drabbas av beslut som tas i Stockholm.

Källa: Bo Franks dagbok

6 thoughts on “Bo Frank (M) om beröringsskräcken

  1. Ett samarbete som gör att tågen rullar och inte stannar hux flux vore bra.
    Eller ett samarbete om fisket som gör att fisken räcker några år till vore också bra.

    • Menar du verkligen att du vill kasta ut zigenarna,som orsakar bl.a. detta genom sina kabelstölder ?
      Det ställer jag upp på.När det gäller att lotsa nordatlantens fisk till våra kuster,får du själv söka lösa detta !

  2. Om politikerna tänker efter hur många som röstat på SD så förstår de att de kanske äventyrar sin politiska karriär om de vidmakthåller beröringsskräcken. De har i och med den tackat nej till allt stöd från de allt fler som röstar på SD.

  3. Bo Frank – vi kan inte ha politiker som är rädda för att ta de beslut som de egentligen anser vara de riktiga för kommunen och landet!

Kommentera