Muhammedansk halshuggningens tradition

Även i den Egyptiska delen av Sinai har man tagit upp den gamla muslimska traditionen att kapa huvudet av personer som man av någon anledning inte gillar.

Egy 1

De fyra personerna i förgrunden anklagas för att vara spioner” för judarna och anhängare av Egyptens nuvarande regering.

 Av någon anledning sköt man en av dem i bakhuvudet innan man skar av honom huvudet. (Fredliga och humana?)

 För de andra tre stackarna blev det halal-slakt utan bedövning

Vill någon mot förmodan beskåda grymheterna på en video finns den HÄR

Videon inleds med Koranens vers 5:51: ”O ni som har tron, ta inte judar och kristna som edra vänner….. ”

Eder FjärranÖsternRapportör tycker: Att det verkar som den muslimska värdegrunden skiljer sig avsevärt från vår Svenska värdegrund som baserar sig kristna värderingar.

6 thoughts on “Muhammedansk halshuggningens tradition

  1. Vilken värdegrund?, det jag se är den totala avsaknaden av någon form av värdegrund. Det jag se är psykopater. Ställ dom naket i grisskit och sen skjut dom, men så att de kan avnjuter sitt bad i svin gödsel för att förstå inga 72 brudar eller paradis som vänta när de ha kollad av.

  2. ”.. det verkar som den muslimska värdegrunden skiljer sig avsevärt från vår Svenska värdegrund som baserar sig kristna värderingar.””
    Nu ja!
    Men om ett antal år kanske även den svenska förändras??

    • Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
      Varg i Veum skriver:

      ja, faktiskt. sk ”värderingar” är ju någonting som ändras med tiden, inte minst tack vare våldet som används vid införandet av dem. Islam har ju historiskt sett spridit sina värderingar med svärdet och skräck (jaja bla bla så även kristendomen bla bla det där barnsliga tramset funkar inte på mig då jag njuter av att vara en rabiat religionsfobiker, mot de tre största påhittade fantasierna i alla fall)

KommenteraAvbryt svar