Mer barbari från de ”fredliga och humana”

Den brittisk gisslan Alan Henning en taxichaufför från norra England som frivillig anmälde sig till att köra hjälpkonvoj till Syrien för en muslimsk välgörenhetsorganisation.

Entusiastiska utövare av den muhammedanska läran har nu skurit huvudet av honom.

BRITAIN-IRAQ-SYRIA-CONFLICT

Alan Hennings i ett flyktingläger

Han kidnappades i december när han körde med en hjälpkonvoj till ett läger för flyktingar i Syrien.

 

 

 

En video från denna ”förrättning” i Muhammeds anda kan beskådas HÄR

 

I samma video visar man också upp Peter Edward som troligtvis är näste man på tur

 

6 thoughts on “Mer barbari från de ”fredliga och humana”

  1. Såg att en lag är under uppsegling i Österrike på en video med Elisabeth. I princip går den ut på att erkänna islam som religion men då förbinder muslimerna sig att leva efter landets lagar och anpassa sig. Inga bidrag till imamer eller moskéer från t ex Saudiarabien tillåts. Dessutom ska muslimerna ställa upp med fullständig transparens som ska kollas.

    Hon berättade att bara i Wien har det öppnats 500 st muslimska förskolor!

  2. Och fler lär det bli, vi är ju en save heaven för dem, med Islamister i Sveriges riksdag, snart lär vi väl inbjuda IS till samtal i Sverige.
    En kaffer ansvarig för Svensk kultur, snart börja nog min hamster vissla”La Paloma”

    • Tur att man ha nått Livets höst, levt sitt liv i en nogonlunda hel värld.
      Och inte behöver se vad som komma skall, stackars mina barn 🙁

  3. Att Mehmet Kaplan, född 18 juli 1971 i Gaziantep i Turkiet får en ministerpost är vämjeligt och livsfarligt. Han är en muslim och muslimer har INGET i Sveriges Riksdag att göra

    Hoppas SD avvaktar nu och sätter in dödsstöten om 6-10 mån när invandringskaosets konsekvenser och kostnader nått ”vanligt folk” och det är en rejäl krissituation. Får vi då ett nyval och SD sköter sina kort väl kan det bli 15-25%.

    Sedan har SD den otacksamma uppgiften att återställa landet. Den första åtgärden blir att stänga gränsen och inte ge fler terrorsyrier PUT. Sedan bör nog beslut tas om att personer som nyligen fått PUT tvingas att återvända. Det kan man göra genom att mer eller mindre ta bort deras skattefinansierade försörjning. Då finns inga incitament att stanna och Sverige kan sakta återgå till det land vi saknat.

KommenteraAvbryt svar