Sverige är en fara för sig själv och sina grannländer


Sverige hade val igår, ett land som praktiserar demokrati som endast Sverige kan göra och med en press som använder kriminella metoder för att smutskasta motståndare och med valmetoder som leder tankarna till den gång då man röstade med handuppräkning så alla kan se vem som röstade ”fel”.

I Sverige innebär detta av allt att döma fortsatt total bojkott av ett parti med 13 procent av rösterna. Landet, som beräknas ta emot upp till 100 000 asylsökande i år och 340 000 under de kommande fyra åren, kommer att reagera vidare av dementa som tror att Sverige är framtidens land.

Sverige är ett land där media, som tidigare nämnts använder kriminella metoder. Sverige är ett land där politiker ända upp till statsministern lovar svenskarna att att invandringen från icke-västerländska länder till Sverige ligger i deras intresse eftersom det är en ekonomisk vinst för landet. Sverige är ett land som nu för en så extrem en politik så att även danska politiker blir nervösa. Sverige är en fara för sig själv och för sina grannländer.

Och i Sverige får Sverigedemokraterna endast 13 procent av rösterna!!! Grattis till den svenska eliten som uppfostrat folket till kuvade människor. Det har fungerat. Sverige seglar mot en framtid som kommer att få dagens verklighet att se ut som en trevlig midsommarafton i landet på andra sidan sundet.

-Pettersson har fritt översatt Morten Uhrskov Jensen krönika i Jyllandspostenvi tar det en gång till… Sverige är ett land som nu för en så extrem politik så att även danska politiker blir nervösa. Sverige är en fara för sig själv och för sina grannländer. 


9 responses to “Sverige är en fara för sig själv och sina grannländer

 • Bertil Nilsson

  Nu vet vi med säkerhet att 87% av Svenska väljare är rasister mot oss Svenskar.

  Gilla

 • nisse

  Det är nog bara en tidsfråga innan man måste ha passet med sig vid inresa till Norge …

  Gilla

 • angelicaplacet

  Jag förmodar att socialdemokraterna och miljöpartiet tänker fortsätta i samma takt som Alliansen 100-150.000 om året.

  Undrar hur långt tid det kommer att ta,några år kanske eller flera tills Sverige inte ingår i Norden längre.

  Gilla

  • Anna

   Sverige har i princip övergett alla ideologier som de andra nordiska länder modigt vårdar! Alltså geografiskt ligger Sverige i Norden men mentalt har landat någonstans i Mellanöstern…….

   Gilla

 • Zorro

  Dom som INTE röstade på SD nu har ingen som helst rätt att klaga när skatterna höjs och vård, pensioner och allt annat blir sämre.

  Dom har ju fått vad dom röstade på.

  Gilla

  • Luntan

   Tyvärr Zorro, så kommer också vi oskyldiga till eländet och som inte röstade som majoriteten att drabbas av det Du nämner.

   Gilla

 • Tony

  Nu tror jag att bland dom 87 % som inte röstade på SD så
  befinner där sig nog rätt många som delar SD s åsikter om
  invandringen, men som på grund av olika anledningar inte
  röstat på SD!

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Jo så står det till,och liknande uttryck kommer fram i olika Europeiska länder…Då framför allt i de fria medierna.
  Vi förblir Svarte Peter för andra länder,och såg att en kommentator nämnde landet Absurdistans nya ”statsminister”,för en Charley Chaplin !
  Vet inte att han därmed menade,att vi fått någon lustig figur att glädjas över ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: