ISIS ”ideologi” kommer från koranen


Denne muhammedanske gentleman som beskrivs som ”Jordansk palestinier” påtalar att ISIS inte har någon  ”egen” ideologi, ”det är islam”! Inga försök till mildrande bortförklaringar, ISIS  mordlystnad kommer från koranen.

 


4 responses to “ISIS ”ideologi” kommer från koranen

 • Olli Rein

  På Cameron, i ett Tv-reportage från Downing street 10, såg det ut mest som att han var rädd för att säga något annat. Att han ljög var inte svårt att se.
  Pk-isterna är rädda för att släppa fram sanningen, eftersom de då kommer att jagas av både muslimer och etniska britter.

  Gilla

  • Uppgiven

   Ja han sade väl att det var nonsens att IS hade något med islam att göra, och att islam är en fredlig religion…

   Gilla

 • Pica pica

  Varför förnekar då västliga ledare att IS har något med islam att göra?
  Ta Cameron som exempel?

  Gilla

 • Olli Rein

  Absolut gör den det, och detta måste få komma fram. Var är FN och vad gör dem för att utrota ISIS? Som jag ser tittar dem bort och låter ISIS mörda så många dom vill. Särskilt om det finns kristna där de är, eller muslimer som avviker något från den sunnimuslimska läran.
  Följ Tysklands föredöme och förklara ISIS för de terrorister de är, och sätt in militära trupper mot terroristerna. Utöka flygbombningen till deras lilla huvudstad Raqqa i Syrien, och sluta inte förrän alla terroristerna har gett upp eller blivit dödade.
  Det är enda chansen, och de har för länge sedan förtjänat detta öde.Självklart är det islam som som ligger bakom. Vad annars? Inte en enda får lämnas vid liv, för då är risken stor att de återbildas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: