Större bråk på Kronogården


TROLLHÄTTAN. På lördag eftermiddag uppstod ett storbråk på Kronogården, med över 50 personer inblandade. Enligt polisens presstjänst ska de ha varit personer från två familjer som hamnade i luven på varandra.

– Vi fick flera samtal från vittnen. Det var väldigt rörigt på plats, någon blödde och ambulans kallades dit. 60–70 personer var inblandade, berättar Ulla Brehm, polisens presstalesman.

Ingen verkar ha skadats allvarligt i bråket, ett antal personer kördes till sjukhus. Enligt polisens uppgifter ska tillhyggen ha använts, men inga vapen. På lördagskvällen hade 4–5 anmälningar om misshandel gjorts.

– Ursprunget till bråket ska ha varit att någons barn börjat bråka. Två barn i fyra och sexårsåldern, och så har de vuxna börjat bråka efter det, säger Ulla Brehm.

-Pettersson säger inte mer än att Kronogården är ett sådant område där vår framtid finns enligt Myten Ullenhag…

Nåväl, i Trollhättan ordnas det för de nyanlända men svenska barn får byta buss i centrum, för dem finns inga direktbussar…

2014-09-15_1517

Ttela 


3 responses to “Större bråk på Kronogården

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: