Topp-politiker från S gillar våldsbejakande extremistgrupp

Jonathan Nilsson, SSU-ordförande och förtroendevald i Hofors, uttrycker sitt stöd till Revolutionära Fronten.

Nilsson menar att han inte känner till Revolutionära Fronten och att han bara råkade gilla deras sida. När politiker från andra partier, företrädesvis borgerliga och Sverigedemokraterna, råkar ”gilla” vissa sidor, hängs de gärna ut och krav på deras avgångar kan läsas i varje media.

Skärmklipp

Att Jonathan Nilsson (S) inte känner till Revolutionära Fronten och vad de står för, får han gärna inbilla sina partikamrater i SSU Hofors. Ingen annan lär tro honom. Uppdrag Gransknings program om den våldsbejakande vänsterextremismen gick väl få förbi. Jonas Sjöstedt (V) var åtminstone hederlig och gjorde sig av med ungdomsförbundare som gav sitt öppna stöd till RF. Nu vill vi se hur Stefan Löfven konfronteras och krävs på svar. Allt annat är oacceptabelt.

Än så länge har Socialdemokraterna i Hofors förtroende för Nilsson som står på 38:e plats till regionfullmäktige i Gästrikland.

3 thoughts on “Topp-politiker från S gillar våldsbejakande extremistgrupp

  1. Undrar hur han har det med historiska kunskaper troligtvis noll, politiken och de flesta politikerna i Sverige är miserabla, endast en födkrok för de giriga och skrupulösa !

  2. Liksom S toppen Veronica Palm som gillade sommarprogrammet som uppmuntrade till politiskt våld och andra olagligheter. Totalt tyst i svinpressen. Tänk om hon varit SD..

KommenteraAvbryt svar