V och deras fotfolk

Att Vänsterpartiet både inhyser och har kopplingar till personer som inte värderar den demokrati som generationer av svenskar byggt upp är väl ingen hemlighet, men hur agerar ledande företrädare för partiet när deras fotfolk ideligen skämmer ut sig?

Simon Fors är en person som borde röna både partiledningens och media intresse. Det är möjligt att han inte i fyllan tagit på sig en armbindel med hammaren och skäran eller sextrakasserat unga flickor via sms, men…

Ta del av hans twitterflöde och ställ frågan varför han fortfarande har politiska uppdrag, varför inte media hudflängt honom och varför Vänsterpartiet har någon nolltolerans i sitt parti? Det kan väl aldrig vara så att partibeteckningen får spela roll? Så mycket hat som ryms i denna kropp…

 

 

fors twitter 4

 

 

Vänsterpartiet anser inte att Simon Fors behöver ta konsekvenserna av dessa åsikter. Kanske partiledningen inte bryr sig, kanske partiledningen håller med eller kanske det beror på att Jonas Sjöstedt inte behöver löpa gatlopp i medierna? Hursomhelst sitter Simon Fors och representerar Vänsterpartiet i Pajala kommun när han inte kör buss.

 

 

 

6 thoughts on “V och deras fotfolk

  1. Att han ser jävligt dum ut, är kanske förlåtligt, men fanskapet
    verkat vara sju resor dummare än han ser ut, och det är inte
    acceptebelt. En idiot som har Stalin som idol borde visas upp
    på gator och torg som den infantila idiot han är!

  2. Simon Fors sitter som ersättare i Kultur och Utbildningsnämnden, vilket måste betraktas som en av Sveriges största politiska felplaceringar.

    Det är ju bara att läsa det han skriver , så förstår vi alla ( även alla vänsterpartister), att hans språkbruk och utbildningsnivå, definitivt inte har i det politiska arbetet och det demokratiska beslutstagandet att göra.

    Det är dags att växa upp Simon Fors.

KommenteraAvbryt svar