Muhammedaner hotar med förstörelse

Indonesiska ”entusiastiska muhammedaner” anhängare av den islamiska staten  Isis,  (halshuggarna) vill förstöra den viktigaste buddhistiska kulturella centrum i landet: templet  Borobudur, som förstås finns på UNESCO: s världsarvslista.

Borobudur-Indonesia5-450x292

 Borobudur templet

 Den Borobudur tempelkomplex ligger i hjärtat av Centrala Java och anses nu vara den största och viktigaste kulturella arvet efter” Mahayana buddhisterna” och är uppfört  åttonde och nionde århundradena. Templet byggdes av kung Syailendra, har mer än 2600 i sten inhuggna bilder  och 504 statyer av Buddha. 1985 var templet  föremål för en attackerad av islamiska extremister som medförde omfattande skador..

Indonesien, världens folkrikaste muslimska nation, har snabbt blivit en av de viktigaste centra för islamisk aktivism i hela regionen. Många Indoneser har anslutit sig till eller stödjer på andra sätt de  sunni-muslimska ”halshuggarna” i Syrien och Irak med avsikt att upprättandet ett islamiska kalifat.

LÄNK 

Läs med om det unika templet  HÄR

9 thoughts on “Muhammedaner hotar med förstörelse

  1. Det är då märkvärdigt att muslimer bara går in för att döda och förstöra det måste vara en effektiv hjärntvätt av dessa individer..

  2. ”…upprättandet ett islamiska kalifat”

    Spännande? Vad skall ”kalifatet” producera för något som är till gagn för mänskligheten? Rymdraketer och datorchips?

  3. Det finns inte invektiv nog att beskriva muslimer dårskap så jag byter ämne.

    Annat ämne:

    Jag läser att ordförande för Röda Korset i Skövde Mats Hallsund vill att privatpersoner skall öppna upp sitt hem för tiggare.

    ”– Den enda lösningen jag ser just nu är att någon privatperson öppnar upp sitt hem, säger han till tidningen.”

    http://www.expressen.se/gt/tiggare-maste-flytta-nar-lagret-stangs-ner/

    Om jag vore ordf. i RK och sagt liknande skulle jag vara VÄLDIGT tydlig med att jag kommer att vara den första att öppna upp mitt hem. Men det kommer knappast Mats Hallsund att göra. Han är likt ormen Bengt Westerberg en hycklare och vidrig egoist.

    Kontaktinfo.
    http://kommun.redcross.se/skovde/om-oss/skovde-rodakorskrets/styrelsen/

    • Det spelar ingen roll hur mycket PK eller RK försöker indoktrinera och ljuga svenskar fulla så vågar vi helt enkelt inte öppna våra hem för dem. Det kallas erfarenhet.

    • Håller med dig ”Stefan i Std” ang. Mats Hallsund. Men varför kan man inte gå vidare och kräva att ALLA de som är många! och i dag får sin utkomst genom invandringsindustrin kan ”Öppna sina härtan”(?) – förslagsvis samtliga anställda på Migrationsverket, DO, Röda Korset, advokater, etc. etc, – givetvis utan någon extra ersättning av allmänna medel som de ju redan lever av?

      • Letar förtvivlat efter den som skrev som förslag att de som vill har massinvandring får betala en frivillig skatt till detta samt att de placeras i deras kommuner.

KommenteraAvbryt svar