Kvinnlig aktivist använder IS flagga som toalett

ISLAM. En välkänd egyptisk aktivist och bloggare har postat ett foto på Facebook på sig själv och en oidentifierade kvinna med avföring och mens på en IS flagga i vad som verkar vara en nakenprotest mot den islamistiska terrorgruppen.

Aliaa Magda Elmahdy, som numera bor i Norge anger inte varför hon postat bilden, även om tidigare protester, som en incident 2011 där hon poserade i bara strumpor och röda skor på sin blogg var ett sätt att protestera mot Egyptens konservativa kultur – vilket kan tyda på att hon lindrigt sagt är emot den muslimska terrorgruppen brutala och kvinnofientliga ideologi.

2014-08-24_1935

På bilden ser den 23-åriga feministen in i kameran, medan den andra kvinnan, klädd i en svart hijab, har ryggen mot betraktaren. Två kulsprutepistoler, förmodligen i plast syns i bakgrunden, och den beslöjade kvinnan håller upp sitt långfinger. Bokstäverna IS inskrivna på Elmahdys mage och på den andra kvinnan bak.

Arabiska medier hela Mellanöstern har undvikit att publicera bilden, där orden ”det finns ingen Gud utom Allah” som är tryckta på flaggan skändades.

-Pettersson kan tänka sig att muslimer i allmänhet och islamister i synnerhet kan bli lite upprörda – de har ju ingen humor, fast lite skit borde de tåla och blod har de säkert inget problem med…

11 thoughts on “Kvinnlig aktivist använder IS flagga som toalett

  1. Jag ser ett par kvinnor som väldigt klart har för sig vad som mest stör jihadister och bokstavstrogna lustmördare från islam.

    Osmakligt eller genialt kvittar men mitt i prick så att säga. Det är ju reaktionerna som kan väcka idioterna som varken ser, hör eller begriper.

    Fi borde reagera när deras medsystrar utsätter sig för denna livsfara. Heder åt dessa modiga kvinnor, även om man mister aptiten.

    • Kalasbetalaren . Enligt min uppfattning så är tanken god med utförandet smaklöst, dock som en sommarvind i jämförelse med att det varit FI- typer som utfört samma handling, ”Gud förbjude” !

  2. Det är väl bra att protestera mot dem men det är fortfarande ett motbjudande, kulturmarxistiskt sätt att protestera på som får mig att äcklas. Förstår inte varför någon skulle vilja associera sin nakna kropp med något som de finner motbjudande och önskar häckla, att enbart hälla dessa kroppsvätskor på den hade varit likvärdigt och inte visat på vad jag inte kan se som annat än bristande självrespekt.

    • Det enda som biter på islamister. För dem är kvinnor likställda med grisar och hundar. Att peshmerga, den kurdiska gerillan värvar kvinnor som stridande är genialt. Det orsakar stora bekummer hos IS. Att som jihadkrigare bli dödad av en kvinna är enkelbiljett ner till helvetet, tji 72 jungfrur….

  3. Jag vet inte om jag direkt sympatiserar med såna här ”actioner” det väcker mest bara obehag och ger väl heller inget direkt seriöst intryck, även om jag i och för sig förstår tanken bakom!
    Nu avskyr jag islam och i stort sett allt som har med islam att göra, vill bara säga det för att ingen ska tro något annat.
    MVH
    Janne

KommenteraAvbryt svar