Fredrik Reinfeldt hade rätt

Det bär Lusharpan emot att erkänna det. Men när det gäller en sak som Felfria Fredrik skrev i sin bok så hade han faktiskt rätt. Det inser man efter att han sett Statsministerns senaste tal på TV där han utlovar kärva tider för svenska folket pga sin extrema invandringspolitik.

Och vad gör människorna ?? Man applåderar åt Statsministern. Lusharpan kan bara konstatera att för ungefär 85 procent av svenska folket så stämmer Reinfeldts uttalande i boken. Man är mentalt efterblivna. Hur kan man annars applådera när någon öppnar falluckan till avgrundsdjupet under en. Till valurnorna svenska folk. Rösta dessa dårar till en varm plats där de hör hemma.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

9 thoughts on “Fredrik Reinfeldt hade rätt

  1. ”Att de i det närmaste
    kommer till gränsen i
    melodispelande
    glassbil och sedan
    haltar hostandes över
    gränsen kan nog inte
    ha gått på molnfri höjd
    över någons kala
    hjässa.”

    Om ”någon” = 15 proc av väljarna ja.

    Resten 85 proc av väljarna är självutnämnda godhetsapostlar o hopplösa att försöka väcka.

    Tiggare som kör upp pappersmuggen i trynet på dom? Godhetsänglarna lägger gärna en hundring och tycker den gör större nytta där än hos våra fattigpensionärer! När tiggarna sen kommer in på husknuten anlitar godhetsivrarna vakter för att slippa se dom i sin närmiljö.

    Våldtäkter, misshandel, gängskjutningar och annan dylik kriminalitet kryper inpå godhetshycklarna. Inte ändrar de sig då heller, det är dom kriminella de är synd om, brottsoffren ska hålla sig undan och helst inte gå ut. sensmoral: laglydiga ska hållas inlåsta medans brottslingar tillåts härja fritt.

    Flyktingar finns eg. inte så länge man kan hjälpa dom i närområden. Asylrätten är ingen automatisk rätt att livstidsparkera i annat land och skaffa sig plats i vip kön i de sociala trygghetssystemen. Hjälp på plats är mer effektivt. Det fattar 15 proc av svenska väljarna. 85 proc av dom har tyvärr inte den intellektuella förmågan att ta in detta. Allra minst den (s)vinröde stridhingsten. Inte heller FiMp fattar det. 85 proc av väljarna är tyvärr mentalt efterblivna och utvecklingsstörda.

    • Efter 37 år i Sverige ha jag fått mina misstankar om Svenska folkets mentala hälsa bekräftad. Arroganta självgoda besserwisser och mentalt miljöskadad. Och de som utgjuta sig här ha också ett handikapp, varför är ni inte ut på gatu och torg och kämpa för ert land? Vänstern är ute och de självutnämnda godhets idioterna. Är ni för feg ? Ångest ni kunde få på käften? När en nigger eller muslim irritera mig i affären kalla jag han eller hon för nigger eller muslim svin.

  2. Det är bra att Finland inte tar emot så många flyktingar, så att det finns något vettigt land att flytta till. Ett tryggt och säkert land kanske det inte heller kommer att vara, Det beror på utvecklingen där och hur de övriga nordiska ländernas befolkningsutveckling kommer att se ut.

    • Vem säger att Finland kommer att ta emot Svenne, efter att ha bevittnad hur Svenne ha sålt ut sitt fosterland helt frivillig.

      • Jag och många med mig hör inte till de frivilliga. De högutbildade och ansvarsfulla med kompetens som behövs och som talar flera språk blir mottagna i de flesta länder. Den som visar viljan att integreras och lära sig allt som behövs i det nya landet likaså.

  3. Fyfan vad din blogg är as-suverän! Sanningar staplas på ytterligare sanningar i stora, feta jävla lass. Ny ”Petterssonare” som jag är så har jag en hel del att ta igen i din back-katalog, och oj, fan och fy satan vilken härlig läsning jag kastas in i! På dom igen bara, och du, i den här familjen röstar vi bara på Herr Åkesson och hans ”bägge-fötterna-på-Jorden”-parti.
    Finns det ärligt talat något annat alternativ? Skulle inte tro det …
    Reinfeldt’s tal idag …. det är fan i helvete att man får tårar i ögonen för hur de jävla idioterna håller på att (om dom inte redan gjort det) köra härliga Sverige i botten. Han borde adressera hela jävla EU och främst våra grannländers ledare och KRÄVA att de är med och delar på ”flyktingkakan”. Att läsa om hur migrationsverkets prognos på det antal flyktingar som söker svenskt medborgarskap under 2014-15 kan komma att hamna på 400.000! FYRAHUNDRATUSEN FLYKTINGAR!
    Att de behöver hjälp kan kanske inte betvivlas, men FAN inte alla HÄR!
    Skicka över en bunt i taget i gummibåt österut och över Kattegatt.
    Nu får bannemig finnarna återgälda ”Finlands sak är vår!”, och hjälpa till lite för helvete!

KommenteraAvbryt svar