Imamen i Strömsund har vaknat

INSÄNDARE. Lokala media häruppe är fulla av snyfthistorier av asylsökande som inte bums får vad de vill ha. Nu har vi fått en snyftare till, nämligen sonen till Obid Nazarov. David Nazarov har uttalat sig på Mittnytt i samband med att hans pappa börjat vakna ur sin koma.

David Nazarov anklagar svenska politiker för att de inte för upp detta politiska attentat på agendan?  Han kräver bevakning (Säpo) av sin pappa eftersom de tillät honom bli skjuten. De har inte fått någon hjälp säger han. Visserligen har han skyddat boende osv men det har betytt olägenheter för dem. Han är mycket kritisk till svenska myndigheter.

Imamen och hans grupp är från Uzbekistan och flydde till Sverige eftersom Nazarov var starkt regimkritisk. Av någon anledning fick de uppehållstillstånd – Säpo hade missat att de var efterlysta av Interpol också. De omnämndes wahabiter, en strängt fundamentalistiskt ortodox gren av islam men kallas sig själva för salafister. (Det gör IS också).

Vi är glada att slippa dem. Med sektens inställning till bland annat kvinnor kan jag inte föreslå någon ort i Sverige där de passar in. De hann ställa till en hel del kalabalik i Strömsund och bidrog föga till glesbygdsutvecklingen.

Hälsningar, Pica pica

Skottskadade imamen har vaknat

SVT och imamen i Strömsund

Lägg ned DO 

5 thoughts on “Imamen i Strömsund har vaknat

  1. Salafis ha ställt och ställer till ett helvete i Tyskland. Svinet bör ha avlivats bums, sanna mina ord han kommer att ställa till ett helvete i framtiden. han som ha skjutit honom bör få böter för att ha gjort ett uselt job och inte fullföljd jobbet och avlivat aset!

  2. Imamen har legat 2,5 år i koma, nu krävs det träning och rehabilitering länge än för han har fått hjärnskador. Sonen David vill också ha heltidsbevakning av fadern så att de stygga uzbekerna inte kan komma åt honom.

    Ärligt talat, vad har Sverige med detta att göra?

KommenteraAvbryt svar