Våldtog barn i Stadsparken – får flera år i fängelse

JÖNKÖPING. Fängelse i tre och ett halvt år respektive två och ett halvt år. Det blir domen för de två män som har stått åtalade för att ha våldtagit två flickor i Stadsparken i Jönköping i våras.

Ovanstående från Jnytt som vilseleder allmänheten med att skriva att ”båda bor i Jönköping”

2014-08-09_0646

Flickorna som Alhakam Khalifa Dhiydan och Ali Jameel Zwied, båda irakier med tolkbehov på arabiska, gav sig på var 13 respektive 15 år gamla. Domen blev tre års och sex månaders fängelse för våldtäkt och våldtäkt mot barn respektive två års och sex månaders fängelse för våldtäkt och sexuellt ofredande. De ska även betala skadestånd till offren, 225 000 respektive 105 000 kronor.

-Pettersson noterar att det inget står om UTVISNING!!!

TIDIGARE 2014-07-26. Irakier åtalas för våldtäkt i Stadsparken

Två män i 20 årsåldern åtalas nu för att ha våldtagit en 13-årig flicka och hennes femtonåriga kamrat i stadsparken i Jönköping i slutet av april i år.

Vid våldtäkterna ska flickorna ha fått rivmärken och blåmärken efter att männen hållit fast dem och brottat ned dem och med våld tvingat till sig sex.

De åtalas för våldtäkt, sexuellt ofredande och våldtäkt mot barn.

Den ena mannen sitter kvar i häkte, medan den andra vårdas på en rättspsykiatrisk klinik.

-Petttersson noterar att Sveriges Radio inte vill upplysa allmänheten om att de två är irakiska medborgare med tolkbehov på arabiska och heter…

  • Alhakam Khalifa Dhiydan, 23,
  • Ali Jameel Zwied, 22,

5 thoughts on “Våldtog barn i Stadsparken – får flera år i fängelse

KommenteraAvbryt svar