Massinvandringen som ska ”rädda” Sverige

INSÄNDARE. Sjukkassan har betalat över 4 miljoner kronor varje år och under flera års tid för att en 27-årig ”Malmöbo” p.g.a. sjukdom skall ha två personliga assistenter dygnet runt. Men trots detta skröpliga tillstånd så har 27-åringen ändå varit vid så god vigör att han har kunnat misshandla, överfalla, trakassera och sparka och slå väl utvalda människor, företrädesvis väldigt gamla och väldigt unga.

Hans aktiviteter har kunnat ske trots att han som sagt sedan flera år har dubbelassistans 24 timmar om dygnet. Sjukkassan betalar alltså för två personliga assistenter dag och natt, en insats som nu kostar skattebetalarna (oss) över 4 miljoner kronor om året.

Pappan till 27-åringen hör också han till samma primitivt våldsamma flock och är dömd till 18 månaders fängelse för bland annat grov misshandel och narkotikabrott. Han har även knivskurit och misshandlat en man som vaktar dörrar och uppträdde så obehärskat aggressivt att polis tvingades skjuta honom i benet för att freda sig själva -varför sköts han bara i benet?  Pappan motsätter sig också särskilt boende för sin son: -Jag och sonens mamma vill att han ska bo kvar här med sina assistenter, säger han! Och deras minsta önskan är som bekant numera tvingande lag och så får det bli, kosta vad det kosta vill! Här knusslas det inte med slantarna!

27-åringen har varit föremål för massvis av polisutredningar, men han har i vanlig ordning genast placerats i den oantastbara gräddfilen och fått passera utan åtgärd. Här är några av fallen, som p.g.a. den mångkulturella immuniteten inte ledde någonvart!

  • Juni 2004. En 70-årig man slogs ner efter ett besök på Kirsebergs vårdcentral. 27-åringen (då 17 år) var på utflykt med sin grundsärskola. Friande dom.
  • Juli 2005. En 66-årig man angreps vid Skeppsbron. Han fick ett slag över vänster öga och tinning. Friande dom för antagonisten.
  • December 2005. Två unga kusiner överfölls på Aq-va-kul. Båda fick flera slag i ansiktet. Friande dom igen.
  • Augusti 2006. 27-åringen greps efter att ha sparkat ner en sexårig flicka på Södergatan. Han blev inte ens åtalad för dådet.
  • Augusti 2006. 27-åringen slog personal på sin dagliga verksamhet. Omhändertogs av polis. Inget åtal, men dock psykiatrisk vård i några månader -till ytterligare kostnader för oss som tvingas betala fakturorna.
  • Juli 2008. En 60-årig kvinna med kryckor sparkades ner i en livsmedelsaffär.  Inget att bråka om ansåg domstolen och bjöd också här på en obligatoriskt friande dom!
  • åringen.
  • September 2009. En femårig flicka blev slagen i bakhuvudet och hamnade under vattnet på Aq-va-kul. Friande dom och 27-åringen med anhang jublar!
  • December 2009. En kvinna blev riven och nedtryckt under vattnet på Kockum Fritid. Friande dom.
  • Mars 2012. En 31-årig pappa drabbades av hjärnskakning efter att ha blivit slagen av 27-åringen på Aq-va-kul. Brottsutredningen nedlagd.

27-åringens namn är: mohammod mahdi balazadeh Och det är alldeles riktigt om någon undrar, jag har medvetet valt att skriva varelsens namn med små bokstäver eftersom han inte förtjänar den allra minsta tänkbara respekt. Han är en smutsig lus och sådana ska vi utrota!

-och en annan underlig tanke slår mig också, jag har en känsla  att dom två personliga ”assistenterna” inte alls heter Svensson, Nilsson eller ens Johansson, utan någonting helt annat outtalbart!  Hans islamska lus-kumpaner har alltså håvat in 4 millioner under flera års tid, av Dina och mina pengar!

Detta är ett exempel av tiotusentals -och återigen massvis av millioner rakt åt h….e

-Det vore bättre att bränna sedelbuntarna i den kommunala fjärrvärmeanläggningen, då gjorde den i alla fall någon sorts nytta!

Sverige har garanterat den allra förnämsta samlingen av inkompetenta oduglingar som konsekvent kvoteras in på höga poster, specialimporterat slödder från hela den tredje världen! Brottslingar, handplockade terrorister och specialutbildade muslimska våldtäktsmän, mördare och lurendrejare, lögnhalsar och tvättäkta parasiter i ändlösa rader och av alla modeller och färger. Sverige har på rekordtid förvandlats till hela världens sopstation! Här silas alla dom rejäla människorna bort och avskummet välkomnas med röda mattan, pappersflaggor och välkomsttal av landsförrädarna!

Ungefär så här många ”Sverigeräddare” anländer det numera i stort sett varje dag, som alla ska ha både husrum, kläder, mat, sjukhusvård, tandvård, mobiltelefoner, datorer, TV och bilar!

Med vänlig hälsning, Janne

Tidigare på Petterssons HÄR 

4 thoughts on “Massinvandringen som ska ”rädda” Sverige

  1. Denne ynkliga varelse har minst lika ynkliga personer som
    sitter och häckar på åklagarmyndigheter och do(u)mstolar
    fega högavlönade skitar som gång på gång ser mellan
    fingrarna när detta jävla slödder härjar, och som blir belönade
    för det. Men om Svensson kör 10 km för fort och nekar til
    det, då jävlar sätter rättsmaskineriet igång!

KommenteraAvbryt svar