FI svarar på det de kan


När FI:s riksdagskandidat Foujan Rouzbeh skrev på twitter att hon ville skända den svenska flaggan på självaste Nationaldagen blev det för mycket för många, även för många utanför den Sverigevänliga sfären.

FI har många lokala avdelningar och det bästa man kan göra är att ta reda på hur de står i förhållande till sina riksdagskandidater. Sagt och gjort…

…så mejlade jag Nyköpings lokala FI-avdelning och ställde en enkel fråga om deras syn på Rouzbehs horribla uttalande.

FI i Nyköping tar inte ställning till Fouzbehs uttalande, eftersom det inte handlade om att bränna flaggan…bara om att skända den. Däremot står FI i Nyköping bakom ifrågasättandet av nationalstaten. Detta fick jag veta.

Jag fick också veta att FI har en given vision om att öppna gränserna och att FI i Nyköping helhjärtat står bakom detta.

Det här med öppna gränser är intressant, för öppna gränser är precis vad det låter som. Dvs. att alla som vill ska ges rätten att bosätta sig i Sverige, oavsett vem du är, varifrån du kommer och varför du kommer. Det kan m.a.o. innebära att Sverige ökar sin befolkning med 100 000 invånare per år, lika gärna som med 500 000. Allt detta ska självklart finansieras, förutom att både bostäder och jobb måste ordnas fram, så därför följde ett antal följdfrågor till FI:s representant:

 1. När ni i FI säger ALLA, inbegriper det också extremister, terrorister, krigsförbrytare och andra grovt kriminella?
 2. Alliansen har misslyckats kapitalt med jobben, så också föregående regering. 450 000 saknar ett jobb idag och med öppna gränser lär denna siffra kanske mångdubblas, så hur tänker ni i FI lösa arbetslösheten när varken Sveriges eller EU:s övriga regeringar klarat det?
 3. Hur löser ni bostadskrisen när hundratusentals står i bostadskö redan idag?
 4. Ni i FI vill höja skatterna rejält, men hur mycket är ni villiga att höja dem och vilka konsekvenser tror ni detta leder till för icke-skattefinansierad verksamhet?

Ni trodde rätt. Inga svar har kommit på dessa relevanta frågor och det är väl det som kännetecknar FI. Lova, lova, lova och lägg fram populistiska förslag, men se till att inte besvara frågor om hur ni vill lösa dem.

Till sist ställde jag frågan om den muslimska Dawa-rörelsens möte i Norrköping för någon helg sedan. Inte heller här fick jag ett svar, trots att kvinnor var portförbjudna och trots att arrangörerna kallade jämställdhet för en icke-fråga. Varje sann feminist borde efter detta möte rasa av ilska, men…

Aj-aj FI, ni är inte trovärdiga…inte alls.


7 responses to “FI svarar på det de kan

 • Pica pica

  De jagade SD med blåslampa före EU-valet om grupptillhörighet, innan någon visste om SD fick någon plats. Men när det gäller F! så har jag ännu inte sett en provisorisk budget ännu.

  Det tål nog att pressen börjar kräva svar även från detta parti. Måste dock säga att när jag hör Gudrun och hennes medarbetare blir jag illamående och tycker de ska skämmas för att kalla sig kvinnor. Vad det är för män som röstar på dem törs jag inte tänka på.

  Gilla

  • Pettersson

   Gudruns reformer beräknas kosta 250 miljarder men på frågan om hur det ska finansieras svarade damen ”vi ska inte vara så fyrkantiga och bara tänka på pengar”

   Gilla

   • Pica pica

    Då frågar man sig verkligen vilka som röstade på F!? Finns det ingen kvar i Sverige som kan räkna?

    Gilla

 • Janne

  Det är en skändning i sig att detta missfoster över huvud taget befinner sig i Sverige!
  MVH
  Janne

  Gilla

 • Ruben

  Det finns väl inte ett uns av vett och förnuft hos dessa överspända klimakteriekärringar, som dessutom lyckas få med sig förvirrade pissruskor och allsköns löskefolk.

  Gilla

  • Stenbock

   Om det möjligen är denna art av ”jungfruar”,som sitter och väntar på Ali och hans vänner i Paradiset ? 🙂

   Gilla

 • allemand

  Hade du väntat dig det?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: