Trångbodd Pk-journalist?


Karl Fredrik Virtanen, född 15 november 1971 i Motala, är en svensk journalist och programledare. Fredrik har varit verksam på Aftonbladet sedan 1994.

2011 blev Virtanen upphöjd till fristående ledarskribent på tidningen och där har han presterat den ena obalanserade ledaren efter den andra. Han har bland annat påstått att nationalism är värre en miljöförstöring, undrar vad starkt nationalistiska och fredliga länder som Japan, Norge och Kanada tycker om det?

Häromdagen omyndigförklarade han Sverigedemokraternas väljare i en krönika Enbart rasister bör rösta på Sverigedemokraterna”

Karl Fredrik Virtanen påstår sig gilla mångkultur och ogilla rasism men som så många andra opinionsbildare lever han inte som han lär utan bor i den etniskt vita enklaven Södermalm i centrala Stockholm. Där har han antingen en väldigt stor lägenhet eller också bor han väldigt trångt, det är nämligen sju (7) vuxna personer skrivna i samma lägenhet…

Folkungavägen_96


6 responses to “Trångbodd Pk-journalist?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: