Femåriga judiska barn attackerade av muslimer

BELGIEN. Judiska lekskolebarn från en förskola i Antwerpen var i söndags på utflykt till en badanläggning. På vägen tillbaka attackerades bussen av ett gäng stenkastade muslimska ungdomar.Gänget som bodde i närheten av badanläggning omringade bussen och började kasta sten på fordonet och de femåriga passagerarna. Inget av barnen skadades fysiskt.

Belgisk polis utreder händelsen och hoppas kunna identifiera stenkastarna genom bilder från övervakningskameror i området.

För bara några veckor sedan, dödades fyra personer av en muslim i en terroristattack mot det judiska museet i Bryssel.

JP 

6 thoughts on “Femåriga judiska barn attackerade av muslimer

  1. Ständigt dessa ”belgare”. Igår såg vi ett gäng som överfaller unga flickor bakifrån, idag ger de sig på dagisbarn.

    När kommer ditt fördömande Romsdotter?

  2. Det här är så allvarligt att det borde få Belgarna att inse att dessa stenkastare inte skyr några medel, utan bör hämtas av polis och lagföras.
    Har man så förkrympt hjärna att man kastar sten mot allt och alla, bör de spärras in på ungdomsanstalter. Det borde bita på dem, nu när andra normala ungdomar har sommarlov från skolan.

  3. Islam och vänstern gör allt för att förstöra våra samhällen och de är våldsamma. Det är lättare att rasera än att bygga upp, så de grupperna gör efter sin skrala förmåga de raserar. Stackars barn som befann sig i bussen.

    • De ha en plan slå sönder och sen bygga upp så som de vill att det ska se ut, de glömma bara att det första muslimerna gör är att nacka alla AFA människor, de är trots allt icke troende och därmed nackskotts aspiranter i enlighet med Islamsk logig. De är inget annat än nyttiga idioter

KommenteraAvbryt svar